Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRPLJIV SPAŠEN Danijela zbog posla stavila na čekanje svoju veliku ljubav

Autor Iva Markulin

Iako je jedva dočekala početak svojeg najdražeg doba u godini, Danijela Martinović u Zagrebu dogovora nastupe za koncert 'Neopisivo'

  Izvor: karmen oblak

Naša pjevačica Danijela Martinović jedva je dočekala ljeto, no još uvijek nije na moru. Na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju uz potpis: 'Moje najdraže doba u godini... I službeno nam je stiglo ljeto! Pišite mi u komentarima zašto Vi volite ljeto!'

Neki su odgovorili zbog šušura, neki zbog manje odjeće koju moraju nositi, a ni komplimenata nije manjkalo. No, ono što je zanimljivo jest da je Danijela svoju objavu podijelila iz vrelog Zagreba, a ne s kakve morske destinacije, kako bi se to očekivalo od vječno mlade Dalmatinke. 

 danijela martinović Izvor: karmen oblak

Razlog tome su brojni sastanci. Kako su konačno i glazbenici dočekali smanjenje epidemioloških mjera, pa mogu organizirati koncerte. Tako da ima dobar razlog još neko vrijeme boraviti u Zagrebu. Baš je to nedavno objavila i Danijela, najavivši koncert Neopisivo' i pitavši pratitelje na Instagramu gdje bi voljeli slušati 'Neopisivo' uživo.

Ako je suditi prema odgovorima, Danijele bi moglo biti po cijeloj Hrvatskoj, od Vinkovaca do Sjevera, pa Istre i Dalmacije. No, dobila je prijedloge i za Skopje i Sarajevo, pa čak i Nizozemsku. U svakom slučaju, njezini su je obožavatelji željni slušati uživo. A to i nije čudo, jer njezini koncerti pršte dobrom energijom. 

Povezane vijesti

Iako je prije mjesec i pol prekinula 25-godišnju vezu s Petrom Grašom, vedra pjevačica mirno ide dalje. Njezina nova pjesma znakovitog naziva 'Ljubav ne odustaje' među kandidatima je za nagradu Cesarica za hit godine. A kad riješi sve obaveze, ne treba ni sumnjati da će energiju prikupljati uz svoju veliku ljubav, more.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image