Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRPLJIV SPAŠEN Danijela zbog posla stavila na čekanje svoju veliku ljubav

Iako je jedva dočekala početak svojeg najdražeg doba u godini, Danijela Martinović u Zagrebu dogovora nastupe za koncert 'Neopisivo'

 Izvor: karmen oblak

Naša pjevačica Danijela Martinović jedva je dočekala ljeto, no još uvijek nije na moru. Na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju uz potpis: 'Moje najdraže doba u godini... I službeno nam je stiglo ljeto! Pišite mi u komentarima zašto Vi volite ljeto!'

Neki su odgovorili zbog šušura, neki zbog manje odjeće koju moraju nositi, a ni komplimenata nije manjkalo. No, ono što je zanimljivo jest da je Danijela svoju objavu podijelila iz vrelog Zagreba, a ne s kakve morske destinacije, kako bi se to očekivalo od vječno mlade Dalmatinke. 

danijela martinović Izvor: karmen oblak

Razlog tome su brojni sastanci. Kako su konačno i glazbenici dočekali smanjenje epidemioloških mjera, pa mogu organizirati koncerte. Tako da ima dobar razlog još neko vrijeme boraviti u Zagrebu. Baš je to nedavno objavila i Danijela, najavivši koncert Neopisivo' i pitavši pratitelje na Instagramu gdje bi voljeli slušati 'Neopisivo' uživo.

Ako je suditi prema odgovorima, Danijele bi moglo biti po cijeloj Hrvatskoj, od Vinkovaca do Sjevera, pa Istre i Dalmacije. No, dobila je prijedloge i za Skopje i Sarajevo, pa čak i Nizozemsku. U svakom slučaju, njezini su je obožavatelji željni slušati uživo. A to i nije čudo, jer njezini koncerti pršte dobrom energijom. 

Povezane vijesti

Iako je prije mjesec i pol prekinula 25-godišnju vezu s Petrom Grašom, vedra pjevačica mirno ide dalje. Njezina nova pjesma znakovitog naziva 'Ljubav ne odustaje' među kandidatima je za nagradu Cesarica za hit godine. A kad riješi sve obaveze, ne treba ni sumnjati da će energiju prikupljati uz svoju veliku ljubav, more.

Magazin

Royals