OTIŠAO PREDALEKO? Repera Stoku iznenadio je vjerni obožavatelj

Domaći reper Marin Ivanović javnosti najpoznatiji kao Stoka na društvenim mrežama pokazao je koliko su mu obožavatelji vjerni i lojalni da čak tetoviraju njegov lik na svom tijelu

sven ćustović

Brojni obožavatelji u svojim omiljenim glazbenicima ili glumcima pronalaze inspiraciju, a uz njihove stihove i filmove se vesele, tuguju, zabavljaju…Iako ljudi najčešće tu ljubav dokazuje tako što odu na koncert, pogledaju film u kinu ili eventualno zalijepe poster omiljene zvijezde iznad kreveta, neki fanovi imaju i druga rješenja s kojima dokazuju ljubav. 

Nije tajna da brojni fanovi popularnih glazbenika tetoviraju upravo njihove likove i tako daju do znanja koliko ih poštuju. No, ta pojava nije baš česta na ovim prostorima pa kada se netko odluči na takav ekstremni korak izazove čuđenje i nevjericu. Domaći reper Marin Ivanović javnosti najpoznatiji kao Stoka na društvenim mrežama pokazao je koliko su mu obožavatelji vjerni i lojalni da čak tetoviraju njegov lik na svom tijelu. 

sven ćustović 

'E ovo se zove vjerni fan. Svaka čast', kratko je napisao reper u opisu fotografije na kojoj ponosno pokazuje tetovažu koju mu je obožavatelj posvetio. No, to nije sve. Mladiću ovo nije prva tetovaža koja ima veze s popularnim reperom. Nekoliko mjesta na svom tijelu ukrasio je stihovima svog omiljenog glazbenika, a riječ je o pjesmama 'Stara škola kreka' i 'Od sumraka do zore'.