Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Marin Ivanović Stoka: 'Klonula je od dehidracije'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Morao je intervenirati

Izvor: Carmelo Sgarlata, Studio Dream Art

Marin Ivanović Stoka, 39-godišnji svestrani zagrebački glazbenik osebujnih rima i snažnog duha kojim je pobijedio svoju dugogodišnju ovisnost o drogama, nasmijao je pratitelje na Instagramu videom koji je snimio ispred modnog butika u trgovačkom centru, gdje ga je manekenka u izlogu slomljenog vrata nadahnula na glumačku improvizaciju.

Reper je humoristično odglumio stariju gospođu, zamišljenu gospođu koja je pronašla manekenku i umislila si da je to živa zaposlenica butika imenom Herudeta, koja je klonula od umora i izrabljivanja poslodavaca.

'Gospodična je klonula, ostavili su je preko vikenda da radi, nit su joj vode dali, još su je u kaput na suncu stavili, izbezumila se i klonula od dehidracije', govorio je 37-godišnji glazbenik ženskim glasom i time pokazao talent za glumu, ali i sinkronizaciju glasova.


Podsjetimo, osim što je prošle godine postavio uspješnu monodramu o svojoj borbi s drogom, zvanu 'Stara škola kreka iz tame u svjetlo', Marin je veliki uspjeh doživio i u ljubavi. Zaplovio je krajem lipnja u bračnu luku sa 29-godišnjom poduzetnicom i ekonomisticom Jasnom Ivanović, a nakon toga su proveli čarobni medeni mjesec u Meksiku i SAD-u. Njihovo intimno vjenčanje održano je u crkvi Sv. Franje na zagrebačkom Kaptolu, a na odanost i u dobru i zlu zarekli su se gotovo u tajnosti, samo pred najbližim članovima obitelji i prijateljima s kojima su nastavili slaviti u obližnjem restoranu Baltazar.

Izvor: Carmelo Sgarlata, Studio Dream Art


'Bili smo malo nervozni zbog vremena jer smo gledali prognozu i najavljivali su kišu cijeli dan. Međutim, sunce je zasjalo baš kada je mladenka krenula prema crkvi i kiša je prestala. Bilo je baš kao što moj album i predstava kažu - iz tame u svjetlo', ispričao je Marin za Story.


loader