ZARAĐUJE MILIJUNE: Evo kako danas izgleda najljepša djevojčica na svijetu

Thylane Blondeau izrasla je u pravu ljepoticu, a njezina je slava kulminirala prije deset godina kada su je mediji proglasili najljepšom djevojkom na svijetu

Profimedia

Kada su se prije 16 godina na internetu pojavile fotografije nestvarno lijepe djevojke plavih očiju, svi su se složili da je svijet dobio novu zvijezdu.

Sa samo 4 godine Thylane Blondeau postala je svjetski poznata, a gotovo preko noći dobila je titulu najljepše djevojke svijeta.

Međutim, vrijeme je proletjelo, a lijepa Thylane danas više nije djevojka - u travnju je napunila 20 godina, a već živi vrlo luksuzno i ​​daleko od prosječne djevojke svojih godina.

Profimedia Thylane Blondeau

Gdje god se pojavi, privlači pozornost, a evidentno je da je s godinama postala još ljepša.

Radi puno radno vrijeme kao model, a gotovo i ne postoji veliki brend čije lice nije bila. Sada se odmorila od obaveza na Mediteranu, gdje uživa sa svojim dečkom, redovito informira svoje pratitelje o svemu što radi, a na plaži redovito krade sve poglede, na što njezinom odabraniku očito ne smeta, naprotiv.

Profimedia 

Par je očito razmjenjivao nježnosti, grlio se i ljubio i u vodi i na plaži, ne mareći za okolne kupače.

Inače, lijepa Tylane Blondeau kći je nogometaša Patricka Blondeaua i Veronice Lubri, francuske glumice i TV voditeljice, a u rodnom Parizu uspoređuju je s legendarnom Brigitte Bardot koja se pojavila u časopisu "El" na petnaest godina.

Karijeru je započela sa samo četiri godine, kada je prvi put nosila reviju Jean Paul Gauthier, a prvu naslovnicu krasila sa samo šest godina.  Međutim, iako je naslovnice napunila svojom modom nastojanjima, često se govorilo o njezinu više od burnog ljubavnog života, ali i njezinom ponašanju poput rock zvijezde, osobito na zabavama.