Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najljepša djevojčica na svijetu pokreće vlastiti posao

Autor A.S.

Proglašena je najljepšim djetetom na svijetu, a sada joj je 17 i počinje s prvim samostalnim poslom

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Thylane Blondeau već sa šest godina dobila je titulu najljepše, a njezinom izgledu divio se cijeli svijet. Djevojčica s licem lijepim kao u odrasle žene tada je već harala modnim pistama dječjih modnih showova te pozirala za neke od najprestižnijih brendova i časopisa na svijetu. Sada je navršila 17 godina, a već je odlučila pokrenuti vlastiti modni brend pod imenom Heaven May.

'Nakon što sam više od godinu dana radila s vama, Heaven May Clothing (moj brend) dolazi uskoro! Ne mogu dočekati da vidite kolekciju koju sam pripremila', objavila je Thyane na Instagramu na kojem ju prati više od 2,4 milijuna korisnika. Osim privatnog profila, ljepotica je pokrenula i poslovni profil koji je u samo nekoliko dana počelo pratiti čak 11 tisuća ljudi, što ukazuje na to da bi joj posao mogao izrazito uspješan. Uz to, uskoro će biti dostupna i web stranica koja je u izradi. 

Iako su se mnogi iznenadili da tako mlada kreće u ozbiljne poslovne vode, to nije toliko neobično s obzirom na činjenicu da je Thylane kći francuske dizajnerice Veronike Loubry i nogometaša Patricka Blondeaua pa joj je zbog majke modau krvi. Uz to, ambasadorica je L'Oreala te je imenovana zaštitnim licem parfema Lolita Lempicka.

Također, zahvaljujući tituli Vogue Enfantsa koju je dobila sa šest godina, od malena je imala prilike vidjeti kako je raditi u modnoj industriji i što znači biti dizajner pa je nesumnjivo kako će iskoristiti sve što je naučila surađujući s velikanima poput Jean Paul Gaultier, Dolce & Gabbana i mnogih drugih.

Magazin

Royals