HEJTERI PONOVNO NAPADAJU: 'J.Lo izgleda poput djevojčice, a kći kao tetka'

Kći Jennifer Lopez, Emme Maribel, nedavno je promijenila boju kose, a u posljednje vrijeme često je ismijavaju internet trolovi. Međutim, posljednje riječi više su nego jezive, pogotovo jer se zaboravlja da je ona samo dijete

Profimedia

Jennifer Lopez nedavno je napunila 52 godine, i svijet se slaže - pjevačica i glumica izgleda sve bolje te se ponekad stvarno čini da je pronašla eliksir vječne mladosti. Lijepa, zgodna, zanosna, zavodljiva... ne čudi što je uzor mnogima. Međutim, ona je i majka, i uz više nego uspješnu karijere koju ima iza sebe, nebrojeno puta isticala je da su upravo djeca njen najveći uspjeh i najveći ponos.

Međutim, očigledno pojedini ljudi na internetu očekuju da se njena djeca ponašaju i izgledaju na određeni način, iako, ne žele svi klinci poznatih biti poput roditelja. I dok mi vidimo užu sliku - novac, slava, bogatstvo... zaboravljamo da su ta ista djeca uglavnom odrastala pod svjetlima reflektora, dok ih paparazzi prate u stopu, ometajući im djetinjstvo. Koliko sve nekad daleko ode svjedoči i slučaj kćeri Jennifer Lopez, koja nije kopija slavne majke, već ima svoj put u životu, svoje ciljeve, i da, već je sad ostvarila neke stvari koji neki ne uspiju čitavog života.

Profimedia Jennifer Lopez i Emme Maribel Muñiz

Ali, internetu smeta njen izgled. Pogotovo u posljednje vrijeme kada je Emme Maribel Muñiz najprije skratila, pa onda i promijenila boju kose.

I ona, kao svaka tinejdžerka prolazi različite faze i traži sebe. A evo što je, sa samo 13 godina napravila:

- njene fotografije kada je bila beba prodane su za najviše novca ikada
- nastupala je na Super Bowlu u live uključenju zajedno s j.Lo i Shakirom te pokazala zavidne vokalne sposobnosti, čak i nadmašila svoju majku, a i oca. Njihov nastup bio je najgledaniji u povijesti Super Bowla.
-njeno izvođenje pjesme "If I Ain’t Got You" osobno je pohvalila Alicia Keys
- samo od projekata koje trenutno radi uzima već godišnje od 1 do 5 milijuna dolara
- napisala je knjigu "Lord, help me"
- aktivna je u humanitarnom radu u koji ju je majka uključila odmalena
- trenutno radi na novoj knjizi za djecu 

Story