Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAR JE DO TOG DOŠLO? Emma otkrila da moli za mamu Jennifer

Emma gradi karijeru zahvaljujući vlastitim talentima

 Izvor: Profimedia

Kći Jennifer Lopez, Emma, polako postaje zvijezda i to ne zahvaljujući slavnoj mami, već zbog svog nevjerojatnog glasa i spisateljskog talenta. Tinejdžerica je veoma povezana s majkom, a latino diva u intervjuima je izjavila da će ju podržati ukoliko se nastavi baviti glazbom ili bilo kojim drugim javnim zanimanjem.

Štoviše, Emma je jednako zaštitnički nastrojena prema svojoj majci kao i J-Lo prema njoj, a u jučerašnjem intervjuu za američke medije rekla je da veoma brine za mamu. 'Molim se za svoju majku. Obično se molim prije nego što izađe na pozornicu i napravi show jer se može ozlijediti na mnogo načina. Stah me je da ne bude povrijeđena', rekla je. Trinaestogodišnjakinja je također za Entertainment Today ispričala detalje odnsoa s mamom.

Povezane vijesti

'Pa, moja mama je jednostavno nevjerojatna. Ona je tako divno ljudsko biće. To je suludo, ne znam ni kako to objasniti. Ne Toliko je divnih pridjeva koji je opisuju', rekla je o mami koja je u nedavnom intervjuu izjavila da želi da Emma ima normalno djetinjstvo te da ju ne želi stavljati u središte javnosti. 

Magazin

Royals