NAŠLI SU JOJ ZAMJENU: Evo tko dolazi na mjesto popularne Samanthe iz serije 'Seks i grad' 

Sve je spremno za novu sezonu popularne serije 'Seks i grad'

Profimedia

Dogodovštine s Carrie Bradshaw, Samanthom, Mirandom i Charlotte pratili su milijuni ljudi diljem svijeta. Snimljene su ukupno 94 epizode tijekom šest sezona, a 2008. i 2010. godine izašla su i dva istoimena filma. Za sve ljubitelje kultne serije 'Seks i grad' stižu dobre, ali i loše vijesti. Već i ptice na grani znaju kako se snima nastavak spomenute serije, a među fatalnom četvorkom neće se naći glumica koja je, slobodno možemo reći, obilježila popularnu seriju. 

Profimedia seks i grad

Riječ je, naravno, o glumici Kim Cattrall koja je u seriji utjelovila promiskuitetnu i duhovitu Samanthu, a koju gledatelji neće imati priliku gledati u dugoiščekivanom nastavku. Producenti su već našli zamjenu, a na njezino mjesto dolazi atraktivna i iskusna Nicole Ari Parker. Paparazzi su ju uhvatili na setu pa su sada nagađanja dobila drugu dimenziju, odnosno vijest o njezinom dolasku je potvrđena. 

Profimedia 

No, zašto je popularna Kim Cattrall odbila ulogu u seriji koja ju je proslavila? Još od snimanja serije traje netrpeljivost između 63-godišnje Cattrall i 55-godišnje Parker. Naime, Kristin Davis i Cynthia Nixon priklonile su se Sarah Jessici, a i nakon snimanja jasno su dale do znanja da je problem bio u Cattrall. Što se zaista događalo na setu, vjerojatno javnost nikad neće doznati, no godinama kola priča da je Cattrall poludjela kad je saznala da je kolegica Parker plaćena puno više od ostalih glumica.

Upitana prošle godine bi li se ponovno odvažila na snimanje novih nastavaka Seks i grada, Cattrall je rezolutno odbila takvu mogućnost. 'Nikada, od mene imaju veliko ne. Čovjek kroz život uči, a moja lekcija je da posluješ samo s dobrim ljudima', izjavila je 63-godišnja glumica.