Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezde 'Seks i grada' i dalje posvađane: 'Nije mi nimalo žao'

Najiskrenije priznala

 Izvor: Story

Prije desetak dana počela se prikazivati serija ‘Filthy Rich’ u kojoj glavnu ulogu ima Kim Cattrall. Otkrila je što ju je privuklo ulozi, ali i u kakvom je danas odnosu s kolegicom Sarom Jessicom Parker. Naime, nakon što joj je 2018. godine preminuo brat Chris, optužila je Parker da njezinu tragediju koristi za samopromociju i ponovila da neće glumiti u novim nastavcima ‘Seksa i grada’.

 Izvor: Story


Story: Glumite bogatu suprugu evangelističkog propovjednika koja nakon njegove smrti dozna da je imao troje nezakonite djece, a svi žele komad bogatstva…

Pročitala sam scenarij u jednom dahu. Bio je jako duhovit, likovi su odlični i to je svijet koji mi nije poznat. Moja Margaret Monreaux je baš zabavna, flambojantna i duhovita, užitak ju je glumiti.

Story: Jeste li ulogu bazirali na nekome?

Inspirirala sam se nekim ljudima koje poznajem, ali i trima biografskim knjigama Margaret Thatcher. Ima nešto u njezinu načinu vladanja i napornom radu što mi je pomoglo u stvaranju lika. Moja Margaret je zabavljačica koja zna kako podilaziti publici. Ona je manipulatorica i upravo to serija treba prikazati.

Story: Jeste li izgladili probleme s kolegicom Sarom Jessicom Parker iz serije ‘Seks i grad’?

Sve je na Googleu, slobodno potražite i pročitajte što sam rekla. To se tada dogodilo i kada pogledam što se danas događa oko nas, nije mi nimalo žao.

Magazin

Royals