OTKRIVENA SCENA IZ 'SEKS I GRADA' KOJA ĆE SE SVIDJETI GLEDATELJICAMA: Sarah se dobro ZABAVLJALA dok ju je snimala

Sarah Jessica Parker na snimanju serije 'Seks i grad' nije skidala osmijeh s lica.

Profimedia

Snimanje novih epizoda kultne serije 'Seks i grad' odvija se, kako se čini, prema planu, a glumačka ekipa se odlično zabavlja na setu.

Ako ne i svi, barem znamo da je Sarah Jessici Parker, koja tumači Carrie Bradshaw,jako veselo. Naime, paparazzi su uspjeli uhvatiti djeliće atmosfere sa snimanja na Manhattanu i na fotografijama je glumica u naručju mišićavog muškarca.

Sarah i nepoznati kolega su više puta odrađivali scene u kojima ju on nosi u stan, a ona se i kad ju je držao, ali i u pauzama, nije mogla prestati smijati.

Podsjetimo, snimanje remakea popularne serije pod nazivom 'And Just Like That...' u New Yorku traje već nekoliko mjeseci i imat će 10 epozoda. Uz Sarah se pojavljuju Cynthia Nixon i Kristin Davis, koje tumače njezine prijateljice Mirandu i Charlotte te će, kako su pisali američki mediji, dobiti honorar od milijun dolara za svaku epizodu.

Serija će pratiti prijateljstvo glavnih junakinja i njihov ljubavni život u njihovim 50-ima. No mnogi obožavatelji se ne mogu pomiriti da je 'otpala' Samantha Jones, koju je tumačila Kim Cattrall, te tvrde da zbog nje novi nastavci neće biti vrijedni gledanja.

Scene sa snimanja serije pogledajte u galeriji. 

Profimedia Sarah Jessica Parker na snimanju serije Seks i grad.