Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zvijezda 'Sex i grada': 'Sretna sam zbog povratka na set'

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

Ne skriva oduševljenje

Izvor: Profimedia

Julian Fellowes snima novu povijesnu seriju ‘The Gilded Age’ čija je radnja smještena u osamdesete godine 19. stoljeća. Jednu od glavnih uloga tumači Cynthia Nixon, koja je u podcastu The Big Ticket opisala kako se zbog aktualne pandemije promijenio način rada pa sada na setu provode puno više vremena.

Cynthia Nixon Izvor: Profimedia


Story: Snimanje serije trebalo je početi u ožujku, ali je zbog pandemije prebačeno na kraj rujna.

Da, ponovno snimamo. Svaki dan po mene dođe vozač i najprije mu moram pokazati potvrdu da nisam pozitivna na koronavirus, a onda on meni pokaže svoju. On sjedi na jednom kraju vozila, ja na drugom i razdvaja nas jako puno pleksiglasa.

Story: Je li se i na setu promijenio način rada?

Sve puno dulje traje zbog sigurnosnih protokola. U seriji glumi mnogo žena, a kako su smanjili broj kostimografa i garderobijera, samo odijevanje za snimanje traje satima. Na nas šestero dolaze samo dvije garderobijerke koje nam pomažu odjenuti povijesne kostime pa mnogi sjede i čekaju svoj red.

Story: Je li se još što promijenilo?

Zbog epidemioloških mjera na setu smije biti jako malo statista. Mislim da će se mnogo ljudi morati dodavati pomoću kompjutorski generiranih slika, odnosno CGI-a. Ali bez obzira na sve, svi smo spremni ponovno snimati i sve je odlično pripremljeno. Stalno smo bili u kontaktu s producentima i tijekom svakog Zoom poziva objašnjavali su nam kakve su sigurnosne mjere poduzeli te koliko su medicinskih radnika zaposlili.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader