Jedna od najvećih zvijezda u regiji već četiri desetljeća, 59-godišnja pjevačica Lepa Brena i njezin dvije godine mlađi suprug, bivši tenisač Boba Živojinović, odlučili se preseliti u susjedstvo najboljem tenisaču svijeta, 33-godišnjem Novaku Đokoviću. Naime, Živojinovići su 'iskeširali' oko četiri i pol milijuna kuna za nekoliko stanova u novogradnji u elitnom dijelu Beograda, u koju će se doseliti i Đokovići, javlja Kurir koji je je objavio i ekskluzivne fotografije koje možete pogledati ovdje.

Obitelj Lepe Brene platila milijune da im prvi susjed bude Novak Đoković
Instagram screenshot 

Na fotografijama se vidi kako Lepa Brena i njena obitelj obilaze zgradu i nadgledaju svaki detalj jer su izvođači predvidjeli da svaki kupac može urediti stan prema vlastitim idejama i željama. Novo obiteljsko

Ne žuri nam se s prodajom, a kuća vrijedi taj novac

gnijezdo Živojinovićevih u Beogradu prostirat će se na oko 200 četvornih metara, a bit će podijeljeno u dvije ili čak tri stambene jedinice. Nagađa se da su Brena i Boba kupili cijeli kat, budući da će ondje živjeti i njihov najmlađi sin, 22-godišnji Viktor koji se navodno uskoro sprema stati pred oltar i izreći bračne zavjete četiri godine starijoj djevojci Sandri Miljaković. Njihov dosadašnji dom, vilu na Bežanijskoj kosi, Brena je stavila na prodaju za dva milijuna eura. Kupci se još nisu javili, otkrila je pjevačica, ali ne namjerava spuštati cijenu. Spremna je čekati dok se ne pojavi osoba koja je voljna izdvojiti toliko.

Obitelj Lepe Brene platila milijune da im prvi susjed bude Novak Đoković
Instagram 

'Sve je to biznis i pitanje je trenutka kad će se netko pojaviti. Ne žuri nam se s prodajom, a kuća vrijedi taj novac', rekla je Brena koja ima stan i u Monte Carlu i na Floridi. Nedavno je izvor blizak Breni za srpske medije otkrio kako pjevačica ipak želi čim prije odseliti iz starog doma. 'Naravno da Brenu vežu lijepe uspomene uz tu kuću u kojoj je odgajala djecu, ali osim lijepih trenutaka, sa suprugom Bobom je u toj kući imala i trzavica, a da ne govorimo o situaciji kada joj je sin Stefan bio otet. To je za sve njih noćna mora', rekao je.