Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE MOŽE VIŠE BITI TAMO Lepa Brena žurno prodaje kuću

Autor E.N.

Otkrila je razlog

 Izvor: Instagram

Nekadašnja megapopularna glazbena zvijezda, 59-godišnja Lepa Brena, unatoč svojim godinama redovito svojim fotografijama plijeni poglede na temelju dobre linije i zanosnog izgleda. Ovog ljeta, s obzirom na to da je karijera zbog pandemije stavljena u drugi plan, provodila je vrijeme na jadranskoj obali uživajući s obitelji na jahti. Osim što i inače rado dijeli trenutke privatnosti, pjevačica je za srpske medije otkrila koji je razlog požurivanju prodaje vlastite kuće i zbog čega se više ne osjeća dobro u vlastitom domu.

Povezane vijesti

Naime, stambeni prostor u kojem živi od kako se udala za supruga, 57-godišnjeg Bobu Živojinovića, točnije luksuznu vilu s bazenom u gradskoj četvrti Beograda, Bežanijskoj kosi, odlučila je pod svaku cijenu prodati jer, kako i sama kaže, više ne može boraviti u tom prostoru. Iako su u svoj dom više od deset godina kontinuirano ulagali, spremni su je prodati čak ispod cijene koju su prvobitno planirali za nju tražiti, a onaj tko ipak odluči boraviti u prostoru nekadašnje megazvijezde, izdvojit će visokih dva milijuna eura.

Osim što vila 'zjapi' potpuno prazna od kako su se sinovi osamostalili i više ne žive s njima, 59-godišnjakinja je odlučila napraviti veliku promjenu u svojem životu. Za srpske medije izvor blizak Breni otkrio je pravi razlog zbog kojeg nastoji prodati kuću čim prije: 'Ona više ne osjeća pozitivnu energiju u prostoru u kojem boravi. Nešto joj govori da je sada ponovno pravo vrijeme kako bi promijenila životni prostor u kojem boravi. Planira kupiti novu, moderniju, kuću na Senjaku ili na Dedinju', pišu mediji. No, očito je i kako nije toliko jednostavno napustiti prostor u kojem je stvara životne uspomene: 'Naravno da Brenu vežu lijepe uspomene uz tu kuću u kojoj je odgajala djecu, ali osim lijepih trenutaka, sa suprugom Bobom je u toj kući imala i trzavica, a da ne govorimo o situaciji kada joj je sin Stefan bio otet. To je za sve njih noćna mora', naveo je izvor.

Iako se stariji sin, 28-godišnji Stefan odavno preselio, s roditeljima još uvijek živi 22-godišnji Viktor. Međutim, s obzirom na to da uskoro planira vjenčanje i iseljenje iz kuće, pjevačica smatra kako je pravi trenutak kako bi se mladić upustio u samostalan život, a ona se napokon riješila velike kuće za koju ju veže lijepe, ali i puno negativnih uspomena. 

Magazin

Royals