DOMAĆI 'IT' PAR: Prekrasna plesačica i glumac dugo su tajili vezu, a onda su glamurozno potvrdili šuškanja

Valentina Walme i Marko Petrić pravi su primjer 'couple goalsa', a svoju su vezu potvrdili na ovogodišnjem Jana Story Hall of Fameu.

Filip Hofer

Ona je plesačica koja nas već godina oduševljava vatrenim izdanjima u raznim televizijskim formatima, on svestrani kazališni, televizijski i filmski glumac, a zajedno čine pravi 'couple goals'.

Valentina Walme i Marko Petrić dugo su vremena bili meta šuškanja zbog čestih zajedničkih pojavljivanja u javnosti, a onda su ove godine na Jana Story Hall of Fameu u lipnju zajedno prošetali crvenim tepihom i svim šuškanjima stali na kraj.

'Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, ne bismo došli zajedno da nije tako. Ali kao što smo već rekli, o svom osobnom životu izbjegavamo govoriti pa ćemo i ovaj put iskoristiti tu istu rečenicu', rekli su tada.

Robert Gašpert 

Kao što je Valentina dugo vremena pokušavala sakriti emotivni status, ni Marko nije bio previše rječit kada je ta tema u pitanju. Pažnju javnosti privukao je ulogom u serijama ‘Čista ljubav’ i ‘Drugo ime ljubavi’, a u intervjuima je izbjegavao odgovarati na pitanje je li zaljubljen, govoreći da privatni život želi zadržati za sebe.

Ipak, svi već jako dobro znamo da se od naše javnosti teško sakriti, a sumnje da se između njih nešto ‘kuha’ potaknula su sve češća javna druženja koja su trajala od proljeća prošle godine. Valentina i Marko tako su tada viđeni u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, u šetnjama gradom te na društvenim događanjima. Iako su na ta događanja dolazili odvojeno, uvijek bi se u nekom trenutku našli zajedno. Oni koji su ih vidjeli, tvrdili su da između njih postoji iskra, da su uvijek bili vrlo opušteni, nasmijani i raspoloženi te da je njihov odnos sve samo ne prijateljski.

Robert Gašpert 

Što se na kraju ispostavilo i točnim. Sada ih nazivaju jednim od najljepših domaćih parova, a kako i ne bi kada nigdje ne mogu proći nezapaženo.

Fotografije ovog divnog, mladog para pogledajte u našoj galeriji.

Filip Hofer, Instagram Valentina Walme i Marko Petrić