LIJEPO JU JE PONOVNO VIDJETI OVDJE: Prekrasna Leonarda Boban blista nakon povratka iz Švicarske

Inicijativu dm&Story Pink Ribbon su podržale i ambasadorice projekta Leonarda Lončar, Tihana Harapin Zelepugin te Lana Jurčević koje će krasiti i ovogodišnju naslovnicu izdanja Story Pink.

Story

Pod geslom Sačuvajmo zdrave dojke dm-drogerie markt, P.I.N.K. - life i Story već treću godinu zaredom nastavljaju sveobuhvatnu akciju Pink Ribbon radi kontinuiranog osvještavanja važnosti borbe protiv raka dojke, što je prepoznala i šira javnost.

Projektom se prikupljaju financijska sredstva za kupnju opreme zdravstvenim ustanovama u svrhu poboljšanja dijagnostike, liječenja i rehabilitacije oboljelih i operiranih žena od karcinoma dojke, kao i za rad udruge P.I.N.K. - life u pogledu provođenja edukativnih programa i psihološkog savjetovanja. Ovogodišnjom donacijom predviđena je otplata ultrazvučnog uređaja na Odjelu onkologije KBC-a Rebro – Petrova bolnica.

Inicijativu su podržale i ambasadorice projekta Leonarda Lončar, Tihana Harapin Zelepugin te Lana Jurčević koje će krasiti i ovogodišnju naslovnicu izdanja Story Pink.

Story 

Posebnu pozornost na press konferenciji privlačila je Leondarda Lončar koja se nedavno vratila iz Švicarske nakon razvoda od nogometaša Zvonimira Bobana nakon 32 godine ljubavi i petero djece.

Iako je par slovio za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, ljubav se ugasila, a Leonarda je postala rado viđen gost zagrebačkih evenata, dok javnost komentira kako je i dalje jednako prekrasna kao nekad.

Leonarda se često mogla vidjeti i u društvu bliske prijateljice, pjevačice Nine Badrić, a na današnjoj konferenciji zablistala je u traper izdanju od glave do pete s upečatljivim detaljima, kao što su zeleni rajf i smeđi remen oko struka. Modna dizajnerica je oduvijek bila poznata po unikatnom stilu koji nitko ne nosi kao ona.

Kako se Leonarda mijenjala kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.