PERIŠIĆ POSVETIO GOL SINU ZA ROĐENDAN: Nogometaš je njega i kćer dobio sa suprugom koju ljubi od srednje škole

Ivan Perišić posvetio je gol protiv ciparske reprezentacije sinu Leonardu koji danas slavi deveti rođendan.

Instagram

Ivan Perišić (32) zabio je prvi pogodak za hrvatsku reprezentaciju protiv Cipra, a njegov potez nakon utakmice raznježio je gledatelje.

Nogometaš je zamolio kamere Nove TV da ga snimaju jer ima nešto važno za reći i tada je posvetio gol svomsinu Leonardu, koji danas slavi deveti rođendan. Naime, Perišić je pokazao mobitel s razgovorom njega i sina kojem je prije utakmice dao posebno obećanje.

'Obećao sam malome da ću dati gol. Leonardo, ovo je za tebe. Pozdrav svima u Splitu i hvala svima', rekao je Ivan, koji je na divan način čestitao sinu deveti rođendan.

Inače, Leonardo je starije dijete njega i njegove supruge Josipe (32) te imaju i kćer Manuelu (6). Između para se rodila ljubav još u srednjoj školi kada su navodno sjedili u istoj klupi. Prošle godine, 17. srpnja su se u tajnosti vjenčali u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti očio osme godišnje njihovog civilnog braka. Među uzvanicima su bili samo članovi njihove bliže obitelji, a vjenčao ih je don Vinko Bus.

Josipa nije za posebnu priliku kupila novu vjenčanicu već je dala suziti haljinu Viviene Westwood, koju je odjenula na njezinoj i Ivanovoj svadbi kod matičara 2012. Par je nakon prvog vjenčanja slavio u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Zajedničke trenutke para, koje dijele na Instagramu, pogledajte u galeriji. 

Instagram Ivan Perišić i Josipa Perišić su skupa od srednje škole