Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tko je sve od domaćih zvijezda uživao na Mykonosu?

Autor L.B.

Grčkom otočiću nisu mogli odoljeti mnogi

 Izvor: Instagram

Iako većina domaćih zvijezda voli uživati u svim čarima koje nudi Jadranska obala, uvijek ima onih koji će priliku za idealni odmor ugrabiti van granica Lijepe Naše. 

Bila riječ o egzotičnim, romantičnim ili pak mjestima koja obiluju širokom poviješću, odmori u dalekim zemljama oduvijek su vrlo popularni. Još ako je riječ o destinaciji koja nam nije ni toliko daleka, a može ući i u okvire 'prihvatljivijeg' budžeta, na konju smo. Svake godine, baš kao što se mijenjaju i modni trendovi, mijenjaju se i trendovi u destinacijama, a ovogodišnji trend barem kada su poznati u pitanju je definitivno bio – grčki otok Mykonos. Ovo dobro znano turističko središte poznato je po dugim pješčanim plažama i burnom noćnom životu, a dobio je ime po lokalnom heroju – potomku Apolona. A tko je najdetaljnije istražio grčki otočić ovoga ljeta od domaćih zvijezda, pročitajte u nastavku. 

Maja Šuput i Nenad

Vrckava pjevačica svoj odmor na grčkom otoku Mykonosu provela je sa zaručnikom Nenadom s kojim je proslavila prvu godišnjicu veze. Sudeći po brojnim fotografijama i videima koje je Maja objavljivala na društvenim mrežama, zabavljala se odlično do dugo u noć, a zabave nije nedostajalo ni tijekom dana. 

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta Car

Simpatični 21-godišnjak sa svojom zanosnom odabranicom obišao je više mjesta na spomenutom otoku, a par se nije mogao suzdržati da svoju avanturu ne podijeli na društvenim mrežama.

Andrej Kramarić i Mia

Nakon što su neko vrijeme uživali u Dubrovniku, 23-godišnja studentica Veterinarskog fakulteta i nogometaš otputovali su u Gračku na otok Mykonos čime su se pohvalili na društvenim mrežama. Par je u skladnoj vezi već godinu dana, a prestali su se skrivati od očiju javnosti tek ovog ljeta. 

Ivan i Josipa Perišić

Čini se kako je čarobni Mykonos uspio osvojiti još jednog nogometaša i njegovu suprugu jer su supružnici rado podijelili fotografije na kojima je očito koliko uživaju u svim blagodatima malenog otočića. Lijepa Josipa objavila je tako preko nekoliko fotografija odmora iz snova na kojima guštaju u romantičnoj večeri, kupanju u bazenu i upijanju sunca. 


Magazin

Royals