RENEE ZELLWEGER JE PONOVNO BUCKA: Slavna glumica dosad je plijenila pažnju ledenim licem, no već je druga osoba

Renee Zellweger se transformirala do neprepoznatljivosti zbog nove uloge.

Profimedia

Glumica Renee Zellweger još jednom je šokirala svojim izgledom, no ovaj put zbog uloge. Naime, kamere su je 'ulovile' na setu serije 'The thing about Pam' u kojoj će utjeloviti osuđenu ubojicu Pamelu Hupp.

Profimedia 

S nekoliko kilograma viška i naboranim licem, holivudsku glumicu fanovi su jedva prepoznali, no ovaj put je samo prividno nabacila kilograme pomoću specijalnog odijela, a na licu joj je korištena prostetika.

Profimedia 

Njezin izgled oduvijek je bio tema javnosti i medija. Osim što je vidno smršavjela, šuškalo se kako se 52-godišnjakinja podvrgnula raznim estetskim zahvatima. U tom je trenutku bilo najviše sporno njezino lice pa su društvenim mrežama kolale teorije o tome koje je zahvate radila i 'zašto izgleda tako plastično'. Da izgleda drukčije priznala je i sama Renee u jednom od tadašnjih intervjua. Međutim, kako je tada naglasila, drukčiji izgled duguje činjenici da stari, ali ne i estetskim zahvatima.

Profimedia 

'Nije da se to ikoga tiče, ali nisam donijela odluku da promijenim lice i operiram oči. Nije tajna da se ženska vrijednost u povijesti mjerila njezinim izgledom... Sveprisutni internetski izvori vijesti koji ponavljaju ponižavajuće tabloidne priče donose podle presude i lažne informacije koje nisu bezazlene. Možda bismo mogli razgovarati više o istinskim društvenim izazovima i o tome kako možemo činiti bolje stvari', rekla je za strane medije čvrsto demantirajući glasine da je 'mijenjala lice'.

Fotografije Renee Zellweger pogledajte u našoj galeriji:

Profimedia Renee Zellweger