MAMINA KOPIJA: Naša najuspješnija manekenka u povijesti objavila fotografiju s prelijepom kćeri

Ljupka Gojić Mikić objavila je fotografiju s kćeri Janom Siennom koja joj nevjerojatno sliči.

Instagram

Naša proslavljena manekenkaLjupka Gojić Mikić objavila je fotografiju sa svojom najstarijom kćeri, 11-godišnjom Janom Siennom i oduševila svoje pratitelje.

Na fotografiji mama i kći poziraju u oversized vestama sjedeći na kauču, a nemoguće je ne primijetiti koliko malena Jana Sienna sliči na svoju slavnu mamu.

Uočili su to i brojni Ljupkini pratitelji koji su im u komentarima ostavili pregršt komplimenata.

Instagram 

‘Lijepa na svoju majku’, ‘Iste totalno brate, što je ok, predivne ste’, ‘Kao sestre’, ‘Predivna na mamu’, pisali su joj oni.

Janu Siennu je Ljupka dobila u braku s nogometašem Mihaelom Mikićem s kojim je nedavno proslavila 15. godišnjicu braka.

Osim Jane Sienne, par ima još dvije kćerkice, Milu Amelie i Mari Danu. Njihova stabilna veza nikad nije bila predmet skandala, no na početku je nailazila na skeptičnost iz jednostavnog i logičnog razloga.

Naime, Ljupka je u njihovim počecima 'ganjala' sve uspješniju modnu karijeru i izvan granica Lijepe naše, a Mihael je potpisivao ugovor za nogometni klub Kaiserslautern.

Njihovi rasporedi bili su prenatrpani, no unatoč tome, par je uspio održati vezu na daljinu. Šest godina nakon upoznavanja, par se vjenčao u Golf&Country klubu, gdje je na terenima improviziran oltar.

Vremeplov prekrasne Ljupke i njezinog Mihaela pogledajte u našoj galeriji.

Story, Zeljko Lukunic/PIXSELL Ljupka Gojić Mikić nekad