PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON GODINU DANA: Neki su tvrdili da živi posljednje dane, no stigao je na omiljeno mjesto

Jack Nicholson se pojavio prvi put u javnosti od siječnja 2020. kada je bio u društvu sina.

Profimedia

Trostruki oskarovac Jack Nicholson (84) odlučio je prekinuti glasine o svom teškom zdravstvenom stanju dolaskom na omiljeno mjesto.

Legendarni glumac stigao je privatnim automobilom u Staples Center u Los Angelesu na košarkašku utakmicu najdraže momčadi, Los Angeles Lakersa. Prije nego što je ušao u golemu sportsku dvoranu, Jacka su okružili obožavatelji kojima je on rado dijelio autograme.

Profimedia 

Nicholson se pojavio u javnosti prvi put od siječnja 2020. kada je bio na košarkaškoj utakmici sa sinom, glumcem Rayom (29) i reperom Toryjem Lanezom. Američki mediji su posljednjih mjeseci tvrdili da glumac boluje od demencije zbog čega ne izlazi iz svoje vile na Beverly Hillsu.

'Jack i ja smo godinama prijatelji i on više ne napušta svoju kuću... Mislim da o njemu brinu sin i kći. Fizički je dobro, no njegov um je otišao. Zaista je tužno da tako talentirani glumac ode na ovakav način', ispričao je izvor blizak glumcu. 

Profimedia 

Oskarovac je zadnju ulogu odigrao u romantičnoj komediji 'Kako znaš da je ljubav' iz 2010. s Reese Witherspoon i Owenom Wilsonom. Nicholson se kroz karijeru pojavio u više od 70 filmova te je 12 puta bio nominiran za nagradu Oscar. Ženio se jednom, a ima petero djece sa četiri različite žene i Ray, koji ganja glumačku karijeru, je najmlađi.

Čini se da je vremešni Nicholson ipak dobro i da još može podići dosta prašine kada se pojavi u javnosti, iako je jasno kako izgleda bitno drugačije nego prije godinu dana. No protiv nekih stvari se ne može.

Kako se Jack mijenjao kroz godine, pogledajte u galeriji.

Profimedia Jack Nicholson kroz glumačku karijeru.