ŠEST MJESECI GORANA I ECIJE: Ljubav je počela poslovnom suradnjom, a svi se nadaju svadbenim zvonima

Ljubav Ecije Ivušić i Gorana Beloševića započela je poslovnom suradnjom prije pola godine.

Instagram

Voditeljica Ecija Ivušić i bubnjar Pravila igre, Goran Belošević, već šest mjeseci uživaju u ljubavi koja je počela poslovnom suradnjom.

'Kad sam objavio prvi put našu zajedničku sliku napisao sam iskreno da vjerujem da je to početak jedne uspješne suradnje - poslovne suradnje, koja je i tada polako bila i u ljubavnom segmentu. Ali eto nastavilo se to da smo sad i ljubav i posao i to savršeno funkcionira tako da stvarno ne možemo ništa reći da se požalimo', rekao je Goran za IN magazin.

Robert Gašpert 

'Cijelo vrijeme mi je šef, ne mogu pobjeći, prvo na teniskim terenima, sada mi je menadžer', dodala je Ecija.

Njoj su trenutačno primarni posao društvene mreže, a Goran je redovito fotografira.

'Stvarno mi dobro dođe kad mi svugdje stvarno idemo zajedno i stvarno super slika. Ajme cijelo vrijeme ga hvalim, ajmo nešto drugo', poručila je Ivušić koja na Instagramu nerijetko objavljuje fotografije s partnerom.

Instagram 

Glazbenik ne krije da je romantik u vezi. 'Tipa kad me pitaju za Valentinovo, kod mene je Valentinovo svaki dan', zaključio je. Podsjetimo, par je prvo službeno pojavljivanje u javnosti imao na Story Hall of Fameu na kojem su zablistali u elegantnim izdanjima, a o ljubavi su i prvi put progovorili za Story.

'Koliko god smo izloženi oku javnosti, i Goran i ja smo zapravo poprilično privatne osobe koje jako dobro znaju odvojiti javni aspekt od privatnog. Ipak, u životu se ne može svaki korak planirati pa tako ni mi nismo planirali događaj koji je pokrenuo nagađanja o našoj vezi. Konkretno, mislim na snimku koju sam objavila na društvenoj mreži kada me Goran dočekao na povratku s poslovnog putovanja u zračnoj luci. Želio me iznenaditi pa se dogovorio s mojim bratom koji je čuvao mog psa Rija da ga preuzme i povede sa sobom. Rio se prilikom susreta zbunio i s obzirom na to da se panično boji kofera, počeo je bježati od mene, umjesto meni u zagrljaj. Ali zato je tu bio Goran koji se nije zbunio i u čijem sam se zagrljaju ubrzo našla na snimci javno, a puno prije u našoj privatnosti. Snimka iz zračne luke bila je toliko spontana i smiješna zbog Rijeve reakcije da sam je instinktivno odlučila objaviti. Moram priznati da nas je dosta iznenadila medijska pozornost sljedeći dan, kao i nagađanja o našoj vezi. Ovim je istupanjem, naravno, potvrđujemo, iako nije da smo se skrivali ni do ovog trenutka', rekli su tada.

Fotografije para pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Ecija Ivušić, Goran Belošević