Bivša voditeljica i bubnjar benda ‘Pravila igre’, Gorana Beloševića zaljubljeni su preko ušiju, a tome svjedoče i njihove fotografije na društvenim mrežama. Par već neko vrijeme uživa na odmoru po Jadranskoj obali, a svoje pratitelje svakodnevno razvesele fotografijama i videosnimkama na kojima se može primijetiti kako nikada nisu bili sretniji.

Posljednja objava raznježila je prijatelje i pratitelje, a opis govori kako se između njih rodila prava ljubav. ‘Samo dva klinca koji se jako vole’, napisala je Ecija ispod fotografije na kojoj pozira u Goranovog naručju. Ubrzo se oglasio i zaljubljeni glazbenik i kratko prokomentirao: ‘Obožavam te, klinjo moj’.

Pozitivni niz komentara se nastavio, a javile su se i neke domaće zvijezde komentirajući kako su preslatki i zaljubljeni. Dalibor Petko, Žanamari Lalić, Fani Stipković, Nives Celzijus samo su neke od zvijezda koje su zaljubljeni golupčići barem na trenutak raznježili.

Podsjećamo, kada su sredinom svibnja na Instagramu objavili zajedničku fotografiju s ATP Challenger turnira Zagreb Open, nitko nije sumnjao da se između Gorana Beloševića, direktora turnira i bubnjara grupe Pravila igre, i Ecije Ivušić rodila ljubav. No kako to ponekad biva, iz prijateljstva i simpatija razvili su se mnogo dublji osjećaji koje Ecija i Goran više ne žele skrivati pa su tako ekskluzivno za Story priznali da su u vezi.