Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EMOTIVNA OBJAVA Božo Vrećo otkrio kako se osjeća njegova majka

Ispod objave obožavatelji su nizali komentare, a brojne žene složno su pisale kako bi voljeli jednog dana imati tako pažljivog i nježnog sina

 Izvor: Instagram

Jedan od najboljih interpretatora modernog sevdaha, glazbenik Božo Vrećo u prosincu prošle godine saznao je vijest koja mu je promijenila život za 180 stupnjeva. Njegovoj voljenoj majci Mili dijagnosticirana je zloćudna bolest. U posljednjih nekoliko mjeseci glazbenik svoje pratitelje obavještava o njezinom zdrastvenom stanju, a emotivnim porukama pokazuje koliku podršku svakodnevno pruža svojoj bolesnoj majci. Zajedno su krenuli u najizazovniji period života, a svi se nadaju pozitivnom ishodu u skorijoj budućnosti.

"Odoše doma, bile su sa mnom nekoliko dana. Grlili smo se i ljubili, dobro je i sretna je, jer je okružena i ispunjena ljubavlju koju joj dajem i dajemo. Srna s najljepšom kosicom i moj premili svijet. Hvala majčice i vidimo se opet kada se vratim iz Barcelone’, napisao je Božo u opisu fotografije na kojoj se grli sa svojom majkom.

Božo Vrećo Izvor: Arhiva Story

Ispod objave obožavatelji su nizali komentare, a brojne žene složno su pisale kako bi voljeli jednog dana imati tako pažljivog i nježnog sina. ‘Tvoji opisi me uvijek rasplaču. Majka treba biti ponosna na tako divnog sina. Najbolji sin. Divna majčica i želim joj što brzi oporavak’, samo su neki od komentara ispod fotografije uz koju su pratitelji pustiti i suzu.

Povezane vijesti

Podsjetimo, tužne vijesti o majčinoj borbi s karcinomom glazbenik je s pratiteljima podijelio na društvenim mrežama krajem godine prošle godine. 'Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu s koncerta i cijeli dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije riječi, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti’, napisao je glazbenik.

Magazin

Royals