Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božo Vrećo: 'Mama je za mene kemo ratnica, tepam joj bebo najslađa'

Autor N.R.

Tužnu vijest o borbi s karcinomom otkrio je u prosincu 2020. godine

 Izvor: Instagram

Kao da 2020. godina sama po sebi nije bila dovoljno teška. Jedan od najpopularnijih bosanskohercegovačkih umjetnika, Božo Vrećo, početkom prosinca je s obožavateljima podijelio loše vijesti - da njegova 74-godišnja majka Mila boluje od karcinoma. Od tada sasvim otvoreno govori o njihovoj zajedničkoj borbi. Upravo zbog toga ne čudi što je sada podijelio da se majka ošišala. Inače, i žene i muškarci diljem svijeta ističu gubitak kose kao jednu od najtežih nuspojava kemoterapije kojih se najviše plaše nakon dijagnoze karcinoma. Ako je suditi prema fotografiji, Mila i dalje ima razlog za osmijehom.

'Danas se majčica voljenica ošišala, raduje se svakim danom životu i ja joj tepam da je moja najslađa 'beba' i lutka i Sinéad O'Connor hehe. Samo nek je dobro, za mene je Najljepša uvijek i zauvijek', napisao je Božo pun ljubavi, u ovim teškim trenucima. To je samo još jedna u nizu fotografija koja je u njegovim pratiteljima probudila empatiju. 'Bit će dobro ako Bog da, samo snažno u borbu i nikad ne odustati', samo je jedna u moru poruka podrške.

Inače, Božo i Mila su poznati po svom izrazito bliskom odnosu i pravi su primjer zdravog obiteljskog života. Nedavno joj se tako javno zahvalio na tome što ga podržava baš onakvog kakav jest. 'Hvala mojoj majčici što mogu biti i frajer i žena kad to u svom životu poželim bez da pitam ikoga za mišljenje i dopuštenje, nadasve živite svoj život i učinite ga boljim i interesantnijim koliko je to moguće a mogućnosti su beskrajne ako se mene pita', rekao je nedavno.

Povezane vijesti

Podsjetimo, tužne vijesti o majčinoj borbi s karcinomom glazbenik je s pratiteljima podijelio na društvenim mrežama početkom prosinca. 'Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu s koncerta i cijeli dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije riječi, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati', započeo je nedavno.

Magazin

Royals