Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOLJI DANI U DOMU BOŽE VREĆE 'Prošli smo par dana velike brige'

Autor A.M.C.

Nagradi je za svaki napravljeni korak

  Izvor: Screenshot Instagram

Bosanskohercegovački umjetnik Božo Vrećo svaki slobodan trenutak provodi sa svojom majkom, 74-godišnjom Milom kojoj je krajem prošle godine dijagnosticiran karcinom. U posljednjoj objavi na Instagramu podijelio je sretnije vijesti o zdravstvenom stanju majke, nakon što je provela nekoliko dana u bolnici u lošem stanju.

'Majčica moja, doma je i pazimo je, ljubimo neprestano i najjače volimo. Prošli smo par dana velike brige dok je bila u bolnici i jako loše, ali sad je sve opet lakše kad je s nama, brižljivo su je pazile sestre i doktori, zahvalan sam im jako, nema više kemoterapija, ostaju zračenja, ali kad se potpuno oporavi, hrabra je i iako su koraci njeni mali i sitni, cmoknem je za svaki naredni koračić i ponesem u naručju, ja sve mogu, ljubav je podigla na noge i vratila nam je radost u dom, to se ne smiju naše usne samo, to se srce smiješi kad je s nama tu. Volim te srno! Volim volim!', napisao je Vrećo u emotivnoj objavi.

Inače, Božo i Mila godinama unazad poznati su po svom izrazito bliskom odnosu i pravi su primjer zdravog obiteljskog života. Nedavno joj se tako javno zahvalio na tome što ga podržava baš onakvog kakav jest. 'Hvala mojoj majčici što mogu biti i frajer i žena kad to u svom životu poželim bez da pitam ikoga za mišljenje i dopuštenje, nadasve živite svoj život i učinite ga boljim i interesantnijim koliko je to moguće, a mogućnosti su beskrajne ako se mene pita', izjavio je bosanskohercegovački umjetnik nedavno.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image