Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOLJI DANI U DOMU BOŽE VREĆE 'Prošli smo par dana velike brige'

Nagradi je za svaki napravljeni korak

 Izvor: Screenshot Instagram

Bosanskohercegovački umjetnik Božo Vrećo svaki slobodan trenutak provodi sa svojom majkom, 74-godišnjom Milom kojoj je krajem prošle godine dijagnosticiran karcinom. U posljednjoj objavi na Instagramu podijelio je sretnije vijesti o zdravstvenom stanju majke, nakon što je provela nekoliko dana u bolnici u lošem stanju.

'Majčica moja, doma je i pazimo je, ljubimo neprestano i najjače volimo. Prošli smo par dana velike brige dok je bila u bolnici i jako loše, ali sad je sve opet lakše kad je s nama, brižljivo su je pazile sestre i doktori, zahvalan sam im jako, nema više kemoterapija, ostaju zračenja, ali kad se potpuno oporavi, hrabra je i iako su koraci njeni mali i sitni, cmoknem je za svaki naredni koračić i ponesem u naručju, ja sve mogu, ljubav je podigla na noge i vratila nam je radost u dom, to se ne smiju naše usne samo, to se srce smiješi kad je s nama tu. Volim te srno! Volim volim!', napisao je Vrećo u emotivnoj objavi.

Inače, Božo i Mila godinama unazad poznati su po svom izrazito bliskom odnosu i pravi su primjer zdravog obiteljskog života. Nedavno joj se tako javno zahvalio na tome što ga podržava baš onakvog kakav jest. 'Hvala mojoj majčici što mogu biti i frajer i žena kad to u svom životu poželim bez da pitam ikoga za mišljenje i dopuštenje, nadasve živite svoj život i učinite ga boljim i interesantnijim koliko je to moguće, a mogućnosti su beskrajne ako se mene pita', izjavio je bosanskohercegovački umjetnik nedavno.

Povezane vijesti

Magazin

Royals