Prije dva mjeseca, Kim Kardashian otkrila je kako je došao kraj njezinog trećeg braka, a uskoro bi se i službeno trebala razvesti od legendarnog repera Kanye Westa. Iako brojne žene diljem svijeta nakon razvoda provode dane gledajući romantične filmove i 'trpajući' u sebe velike količine sladoleda, bivša reality zvijezda odlučila je nastaviti živjeti život punim plućima.

Kim Kardashian
Profimedia 

Zabave, putovanja, druženja s prijateljima postali su joj svakodnevica, a njezino posljednje pojavljivanje na jednom rođendanskom tulumu izazvalo je lavinu komentara. Riječ je o proslavi 47. rođendana bivše Spajsice i modne dizajnerice, Victorie Beckham.

Luksuzno slavlje organizirano je u Miamiju, a osim obitelji, okupile su se i brojne osobe iz visokog društva te s javne scene. Među njima se našla i Kim koja se pojavila u uskoj haljini s visokim prorezom, a nakon njezinog ulaska nitko nije ostao ravnodušan.

Victoria i David Beckham
Instagram 

No, to ne bi bilo čudno da nisu krenula 'šuškanja' kako je i proslavljeni nogometaš David Beckham ostao bez teksta kada je ugledao atraktivnu milijarderku. I dok su Kim i David opušteno reagirali, Victorijina reakcija postala je pravi hit.

Bivša Spajsica nije skidala pogled sa svog supruga i najslavnije Kardashianke, a prema pisanju fanova, žestoko ju je odmjeravala pogledom dok je bila u blizini umirovljenog nogometaša. I dok neki obožavatelji komentiraju kako je Victoria dobila ozbiljnu konkurenciju, drugi pišu kako su to gluposti s obzirom na to da su njih dvije dugogodišnje prijateljice. Pa prosudite sami...

OVDJE MOŽETE VIDJETI FOTOGRAFIJE