Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOŽO VREĆO OBRATIO SE POSEBNOJ ŽENI 'Zamišljam nas na Visu...'

Autor J.P.B.

Omiljeni pjevač raznježio je mnoge

  Izvor: Story

Jedan od najpopularnijih bosanskohercegovačkih umjetnika, Božo Vrećo, početkom prosinca prošle godine s brojnim je obožavateljima podijelio loše vijesti. Naime, najvažnija žena u njegovom životu, 74-godišnja majka Mila, otkrio je tada, boluje od karcinoma. Od onda ovaj 37-godišnjak redovito obavještava o njezinom stanju. Nedavno je otkrio kako je bila na operaciji koja je na veliku radost svih - dobro prošla. U međuvremenu je njegova majka krenula i s kemoterapijama, a sada je najbitnijoj ženi u svome životu, kako joj i sam tepa, uputio još jednu emotivnu objavu koja je raznježila mnoge.

Naime, na Instagramu, gdje ga prati gotovo 50 tisuća ljudi, ovaj je omiljeni pjevač sevdaha objavio dirljivu fotografiju nastalu s leđa, a na kojoj pozira s majkom u zagrljaju. 'Sinoć sam rekao voljenom prijatelju: 'Želim da majčica ozdravi od moje ljubavi'. Zato je trebam ljubiti i grliti danonoćno, u svemu pronalaziti igru i šalu u tom svijetu zbilje i bolesti i okrutnosti, slušati je što mi šapuće očima što plamte kao zvijezde i naslućuju one bolje trenutke', započeo je Božo.

'Zamišljam nas na Visu mom,na jesen poslije svih terapija, vidim samo milujuće sunce i more i naše osmijehe, nju u plićaku kako me doziva i pokazuje mi kako je najbolja plivačica, jedan dan njene sreće za mene je cijela vječnost...', zaključio je pjevač, a komentari na emotivnu objavu odmah su se počeli nizati,.

'Kako me raznježiš svakom riječi koju napišeš i čitam po nekoliko puta. Naravno da će Majčica ozdraviti od tvoje Ljubavi i da će biti mnogo, mnogo zajedničkih i divnih dana i godina, jer tvoja nesebična i čista Ljubav dotakla je, pomakla je i dala snagu mnogima. Za Majčicu i tebe srce i veliki zagrljaj', 'kakva je duša tebe takvog rodila... Kada vas gledam, ne znam kome više da se divim, njoj što te podigla ili tebi koji si satkan od tolike ljubavi', 'koja divna Ljubav između majke i sina. Naravno da će tako velika ljubav pomoći u liječenju i da će naša Srna biti ponovo kao prije.... I da ćete zajedno uživati na čarobnom Visu... Šaljem Vam veliki zagrljaj iz Zagreba', tek su neki od dirljivih komentara punih ljubavi i podrške.

Podsjetimo, tužne vijesti o majčinoj borbi s karcinomom glazbenik je s pratiteljima podijelio na društvenim mrežama početkom prosinca. 'Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu s koncerta i cijeli dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije riječi, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati', započeo je tada.

Povezane vijesti

'Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, skupa i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog 'zlikovca' pobijediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti,hoću da samo vjerujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti sretnim. Srno moja nisi sama, uvijek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža) je tu uz tebe da te zaštiti!', poručio je tada popularni glazbenik.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image