Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIO TUŽNE VIJESTI Majka Bože Vreće boluje od karcinoma

'Srno moja, nisi sama'

  Izvor: Screenshot Instagram

Bosanskohercegovački umjetnik, 37-godišnji Božo Vrećo, jedan je od onih čija se glazba sluša u svakom kutku svijeta, pa ga je čak i slavni New York Times opisao kao 'umjetnika anđeoskog glasa, koji liječi duše i otvara srca'. Međutim, iza svakog uspješnog muškarca, zna se, stoji - žena, a Božo nikada nije krio velik utjecaj koji na njega ima majka Mila, s kojom je iznimno blizak. No, omiljeni je glazbenik sada podijelio tužne vijesti - najvažnija žena u njegovom životu boluje od karcinoma.

Naime, loše vijesti Božo je podijelio na Instagramu, gdje je objavio dvije fotografije na kojima pozira s majkom, a ono što je napisao pored njih, nikoga nije ostavilo ravnodušnim. 'Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu s koncerta i cijeli dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije riječi, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati', započeo je legendarni pjevač sevdalinki.

'Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, skupa i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog 'zlikovca' pobijediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti,hoću da samo vjerujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti sretnim. Srno moja nisi sama, uvijek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža)je tu uz tebe da te zaštiti!', poručio je Božo.

Povezane vijesti

Inače, emotivni glazbenik uvijek je javno isticao kako je za sve što je postigao velikim dijelom zaslužna upravo njegova majka, koja mu je najbolja prijateljica i velika potpora.

'Od nje učim dok sam živ, ali znate što, svaki put iznova, kako ostati svoj i biti dobar i prema sebi i prema drugima. Te dvije lekcije su suština na koju me svaki put podsjeti moja majčica,tu je, u naručju, elegantni oboje kao iz Vogue-a, sredili smo se za nas, za veličanje ljubavi kojoj sve dugujemo i svaka minuta i sekunda nam je dragocjena', poručio je tako nedavno na društvenim mrežama.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image