Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOLUJE OD KARCINOMA Božo Vrećo izvijestio o stanju bolesne majke

'Mi smo hrabri i idemo skupa'

  Izvor: Screenshot Instagram

Bosanskohercegovački umjetnik, 37-godišnji Božo Vrećo, jedan je od onih čija se glazba sluša u svakom kutku svijeta. Međutim, iza svakog uspješnog muškarca, zna se, stoji - žena, a Božo nikada nije krio velik utjecaj koji na njega ima majka Mila, s kojom je iznimno blizak. No, omiljeni je glazbenik nedavno podijelio tužne vijesti - njegova se majka bori s karcinomom, a sada je izvijestio o njezinom stanju.

Naime, na Instagramu je pjevač objavio dirljivu fotografiju na kojoj svoju voljenu majku ljubi u obraz, a ono što je napisao pored nje mnogima je 'natjeralo' suze na oči. 'Ljubim moju srnu i čuvam i mirišem joj dušu', započeo je popularni pjevač sevdalinki.

Operacija je ovaj mjesec, oko prvog Božića koji dolazi, a mi, mi smo hrabri i idemo skupa, ruka u ruci kroz sve, ljubav koju dobiva najveći je lijek, moja najvoljenija majčica! Hvala vam svima mili moji na beskrajnoj ljubavi i pažnji koju šaljete', poručio je glazbenik. Ipak, od koje vrste karcinoma njegova majka boluje, još uvijek nije poznato.

Povezane vijesti

Podsjetimo, prije nekoliko dana Božo je loše vijesti s javnosti podijelio na svome Instagram profilu. 'Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu s koncerta i cijeli dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije riječi, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati. Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, skupa i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog 'zlikovca' pobijediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti,hoću da samo vjerujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti sretnim. Srno moja nisi sama, uvijek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža)je tu uz tebe da te zaštiti!', poručio je tada.

Božo Vrećo
Izvor: YouTube

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image