Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

George pristao na treće dijete tek nakon Amaline ucjene da će se razvesti?

Dugo se opirao, ali sad radi punom parom na novom potomku

 Izvor: Profimedia

Prije nekoliko mjeseci magazin NW objavio je priču kako hollywoodski glumac George Clooney i supruga Amal pokušavaju spasiti brak tako što će napraviti novo dijete. Vijest i šuškanja o njihovom razvodu pojavile su se u medijima nekoliko puta ove godine, a najčešće se spominjalo kako se 42-godišnja pravnica svađa sa 59-godišnjim suprugom zbog toga što on ne želi još jedno dijete, povrh trogodišnjih blizanaca Alexandera i Elle, te kako je zbog toga spremna na razvod. Sad kad se pogleda unazad s vremenskim odmakom, je li George na kraju popustio ucjeni svoje bolje polovice i bacio se na 'posao' stvaranja novog nasljednika ili nasljednice?

George Clooney Izvor: Profimedia

NW je pisao kako je nekoć najpoželjniji neženja Hollywooda popustio Amalinom pritisku kad je vidio da

George je izgubio interes da ponovno mijenja prljave pelene

je spremna ostaviti ga ako joj ne ispuni veliku želju za trećim djetetom, prije nego joj biološki sat 'otkuca'. 'Uvijek je sanjala da ima troje djece, no kad su dobili blizance, George je izgubio interes da ponovno mijenja prljave pelene. Čekala je punih godinu dana da se nešto u njemu promijeni, ali on se fiksirao potpuno na to koliko mrzi mijenjati pelene', rekao je izvor tada i dodao kako je par živio odvojeno nekoliko mjeseci prije nego je George popustio i shvatio da ne želi izgubiti suprugu.

Povezane vijesti

amal i george clooney Izvor: Profimedia

 Izvor je objasnio kako su George i Amal uložili svu snagu u to da začnu dijete, a Amal je čak spremna podvrgnuti se bolnoj medicinski potpomognutoj oplodnji ako ne uspiju prirodnim putem. 'George je oduševljen što je ona ponovno sretna jer su na trenutak bili zaista na rubu razvoda', zaključio je izvor. Portal Gossip cop je nakon analize ove priče zaključio da je malo vjerojatno da je istinita. Par u spomenuto vrijeme nije živio odvojeno, već su skupa bili u Londonu dok je George snimao Netflix film 'The Midnight Sky'

George Clooney Izvor: Profimedia

Osim toga, još su prije dali zajedničku izjavu kako više ne namjeravaju imati djece, a glumac je u nedavnom intevju za Enews hvalio suprugu i govorio koliko mu je promijenila život i koliko ne može bez nje.

Magazin

Royals