Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amal Clooney: 'Nas dvije smo obje bile u braku s Georgeom i to je posebno'

Posebna poveznica između Amal i legendarne glumice

  Izvor: Profimedia

Brak Amal i Georgea Clooneyja od samog je početka u središtu pozornosti. Iako se već neko vrijeme piše o njihovim problemima i mogućem razvodu, ovaj par svaki put - iako je to rijetko - na simpatičan način opovrgne sve te glasine i pokaže da ljubav između njih i dalje postoji. Nakon što je George u posljednjem intervjuu rekao kako mu je život bio isprazan prije sadašnje supruge, ona se pak tijekom dodjele nagrade 'Freedom', našalila na račun njihovog braka.

 clooney Izvor: Profimedia

S obzirom na to da Amal nije od onih osoba koje su često u medijima, javnost nije znala da 42-godišnjakinja ima toliki smisao za humor. Riječ je o trenutku kada je stigla virtualnim putem preuzeti nagradu, koju joj je uručila legendarna glumica Meryl Streep, koja je svojevremeno radila i s njezinim suprugom. 

  Izvor: Story

'Inspiracija ste kao žena, kao umjetnica, kao zagovornica slobode medija', rekla je Amal Meryl u svom virtualnom govoru o prihvaćanju. 'Znam da se nikad ne mogu nadati da ću osvojiti broj nagrada koje ste Vi osvojili, ali pada mi na pamet da imamo nešto posebno zajedničko, a to je da smo obje bili u braku s mojim suprugom. I iskreno, činjenica da ste to učinili kao gospodin i gospođa Fantastic Fox to čini toliko manje neugodnim', našalila se Amal i na trenutak šokirala sve one koji su slušali njezin govor. 

Povezane vijesti

Inače, George i 71-godišnja glumica se nisu često pojavljivali zajedno u mnogim projektima. Ali oboje su bili dio animirane komedije u Fantastičnom gospodinu Liscu, adaptaciji romana Roalda Dahla za 2009. nominiranu za Oscara, u kojom su čak bili i vjenčani kao likovi. 

 Meryl Streep progovorila je o razlici plaća između žena i muškaraca.jpg Izvor: Profimedia

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image