Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majka Bože Vreće bila na operaciji: 'Stiska mi ruku da vidim da je snažna'

Autor J.P.B.

Nakon što je početkom prosinca otkrio kako njegova majka Mila boluje od karcinoma, popularni je glazbenik sada izvijestio o njezinom stanju

  Izvor: Story

Bosanskohercegovački umjetnik, 37-godišnji Božo Vrećo, jedan je od onih čija se glazba sluša u svakom kutku svijeta. Međutim, iza svakog uspješnog muškarca, zna se, stoji - žena, a Božo nikada nije krio velik utjecaj koji na njega ima majka Mila, s kojom je iznimno blizak. No, omiljeni je glazbenik nedavno podijelio tužne vijesti - njegova se majka bori s karcinomom. U ponedjeljak je najvažnija žena u njegovom životu bila na operaciji, a sada je Božo emotivnom objavom izvijestio pratitelje o njezinom stanju.

'Samo da vam nešto kažem, moja Božićna želja se ispunila, majčica danas izašla iz bolnice, hrabra moja srna, umiljava se na mom ramenu, poželjela me, pa mi stiska ruku da vidim da je snažna, a ja je ljubim niz hodnike i kroz sve te liftove i labirinte, poneka suza se otkotrlja, al' neka je', započeo je pjevač pored dviju dirljivih fotografija na kojima voljenu majku čvrsto grli i ljubi.

To duša sretna sija jer mi je živa i diše

 'To duša sretna sija jer mi je živa i diše i šapuće i korača svojim hitrim svilenim korakom, hvala svima vama dobri moji jer su i vaše molitve i dobre čiste misli utjecale na to da je moja srna u mom, voljenom zagrljaju danas. Sve je lakše kad je doma, u našem gnijezdu ljubavi! Bože Hvala Ti!', napisao je Božo.

Njegova je objava dotaknula brojne obožavatelje, koji prate putovanje kroz koje prolaze njegova majka i on. 'Hvala dragom Bogu', napisala je tako domaća pjevačica Indira Levak, a istih osjećaja su i brojni drugi pratitelji. 'Hvala Bogu da je tako! Sad uživajte u miru i zagrljaju!', 'ti si njezino krilo, gdje bi mogla biti sretnija', 'naježila sam se... Samo ljubav', 'bit će to sve kako treba', tek su neki od brojnih komentara koji šire ljubav i podršku.

Podsjetimo, tužne vijesti o majčinoj borbi s karcinomom glazbenik je s pratiteljima podijelio na društvenim mrežama početkom prosinca. 'Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu s koncerta i cijeli dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije riječi, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati', započeo je nedavno. 

Povezane vijesti

'Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, skupa i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog 'zlikovca' pobijediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti,hoću da samo vjerujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti sretnim. Srno moja nisi sama, uvijek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža)je tu uz tebe da te zaštiti!', poručio je tada popularni glazbenik. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image