Prva ljubav slavnog srpskog tenisača Novaka Đokovića, puno prije nego je u njegov život ušetala današnja supruga Jelena Ristić, bila je Lidija Popović, svjetski poznata DJ-ica koja nastupa pod imenom 'Lady Lee'.

Novak se sa 34-godišnjom Jelenom vjenčao 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. S njom ima dvoje djece, šestogodišnjeg sina Stefana i trogodišnju kćerku Taru, ali malo tko zna da je, prije nego je upoznao Jelenu, prvi tenisač svijeta dva mjeseca bio u ljubavnoj romansi s Lidijom Popović. Ta ljubav, navodi srpski Kurir, nije dugo potrajala prije svega zbog Novakovih obaveza koje su naglo porasle u teniskoj karijeri. Pokušali su održati vezu na daljinu na relaciji Novi Sad – Beograd, ali shvatili su da to ipak ne funkcionira. Nedugo nakon toga 33-godišnji Đoković je upoznao svoju sadašnju suprugu. 

Lidija Popović poznato je ime na DJ sceni. Osim što nastupa po klubovima diljem regije, ali i svijeta, na Instagramu je prati više od 100 tisuća pratitelja, a preklani je zabilježila preko 80 nastupa na području Azije. Od jednog nastupa navodno zarazi i do 30 tisuća eura. 

Srpska J.Lo, kako joj tepaju mediji, u jednom od intervjua otkrila je kakva je bila njezina veza s Đokovićem. 'Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo u trenucima kada nije imao obaveze kao što ih ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar. Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se barem ja sjećam', ispričala je Popović. 

Inače, Nole je u brojnim intervjuima izjavio kako bi htio imati još djece, ali njegova supruga Jelena zasad to ne želi. Kako je kazala, i Novak je poput djeteta o kojem treba brinuti, pa ima pune ruke posla s njim i dvoje male djece.