Srpski tenisač, 31-godišnji Novak Đoković, koji ponosno nosi titulu trenutno najboljeg tenisača u svijetu, nikada nije skrivao koliko uživa u očinstvu pa tako svaki slobodan trenutak najradije provodi u društvu svojih miljenika, šestogodišnjeg sina Stefana i trogodišnje kćerkice Tare koje je dobio u braku sa suprugom Jelenom. A kako izgleda kada se Tara zaigra s tatom, otkrila je mama Jelena na svom Instagram profilu.

Nole nikad nije izgledao slađe

 'Kad Tara uzme stvari u svoje ruke. Nole nikad nije izgledao slađe. Kako ga je samo raznježila. Nema mu spasa', napisala je 34-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj tenisač pozira s ukosnicom i plavim pramenom u kosi koji su djelo njegove trogodišnje mezimice. Nesvakidašnja fotografija Novaka Đokovića ubrzo je skupila brojne lajkove i simpatije, a nije nedostajalo ni komentara obožavatelja koje je ovaj prizor oduševio.


'Odnos očeva i kćeri je zaista nešto posebno, a ovo što imaju Novak i Tara je neprocjenjivo', 'uljepšali ste mi dan ovom fotografijom', 'ne sumnjam da je Tara prava tatina princeza', samo su neki od komentara ispod tenisačeve fotografije. Inače, prije nekoliko mjeseci, u Instagram live razgovoru s američkim novinarom Grahamom Bensingerom, tenisač je otkrio kako bi volio imati još djece dok je njegova supruga iskreno priznala da joj je dvoje sasvim dovoljno. 'Svu sam snagu uložila u odgajanje naše djece. Posvećena sam djeci i dajem im se u potpunosti. I Nole mi je kao dijete, traži puno pozornosti. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba', rekla je tada 34-godišnjakinja.