Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Novak želi još djece, a mene je majčinstvo uništilo'

Autor N.R.

U ovome se ipak ne slažu

 Izvor: Instagram

Jelena i Novak Đoković jedan su od onih parova koji su ovu izolaciju koja je nastala zbog koronavirusa, iskoristili maksimalno za dublje upoznavanje sa svojom publikom. Dok su live javljanja za njih sad već dio rutine, tijekom razgovora s američkim novinarom Grahamom Bensingerom u istoimenoj emisiji 'U dubini s Grahamom Bensingerom' su se dotaknuli svog privatnog života i roditeljstva. Ono što se u tom razgovoru posebno istaknulo je njihovo neslaganje oko proširivanja obitelji. Naime, Novak je spreman za još djece, dok je Jelena ispričala koliko je nju majčinstvo izmučilo.

'Teško pitanje. Trenutno sam zadovoljan što imamo dvoje djece, mi smo kao par trenutno sretni s tim. Život je pun divnih iznenađenja. Blagoslovljeni smo s naša dva anđela od kojih učimo jako puno o životu', Novakov je odgovor na pitanje želi li još djece. Inače, ovaj par ima petogodišnjeg Stefana i dvogodišnju Taru. 

Za razliku od jednog od najboljih tenisača svijeta, Jelena nije spremna za još djece. 'Svu sam snagu uložila u odgajanje naše djece. Posvećena sam djeci i dajem im se u potpunosti. I Nole mi je kao dijete, traži puno pozornosti. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba', iskreno je ispričala Grahamu i dodala da je bilo trenutaka kada je pomislila da ju je majčinstvo uništilo. 

'Djeca bi trebala nadmašiti roditelja, ali uplašila sam se kako će netko nadmašiti Novaka. On je sad već povijesna ličnost, kako ću odgojiti dijete koje će to nadmašiti? Bila sam anksiozna, to me uništilo. Uništilo je moju sliku o sebi. Mislila sam da sam superžena, da mogu odgovoriti na sve potrebe svog muža i djece, a onda sam se morala suočiti sa strahovima. I sreća da se to dogodilo jer sam se onda probudila i shvatila da se moram posvetiti i sebi', bez dlake na jeziku istaknula je 33-godišnja Jelena. 

Magazin

Royals