Legendarni tenisač, 33-godišnji Novak Đoković i supruga Jelena, zajedno s djecom, trogodišnjom Tarom i dvije godine starijim Stefanom, poput većine sportaše, često boravi u Monte Carlu koji je i povremeni dom i srpskoj pjevačici Lepoj Breni. Međutim, piše srpski Telegraf, Đokovići su sada odlučili preseliti se u Marbellu, turistički grad na jugu Španjolske, gdje su kupili luksuznu kuću u kojoj su već boravili dok se Novak pripremao za turnire. 

Vila, ali i sunčana Španjolska, Novaku i Jeleni toliko se svidjela da su odlučili nekretninu, koju su nekada unajmljivali, sada i kupiti kako bi ju mogli imati samo za sebe. Za velebnu vilu obitelj je, pišu španjolski mediji, izdvojila vrtoglavih deset milijuna eura, odnosno gotovo 80 milijuna kuna. 

Novi dom ove obitelji nalazi se na najluksuznijom lokaciji na otoku, s koje se pruža pogled na more i planine koje okružuju otok. Vila u glavnoj kući ima čak devet soba, osam kupaonica te dvije sobe za goste. Tu je i prostrana teretana, ali i soba za biljar, prostrano privatno kino te, naravno, teniski teren i velebna terasa. 

Inače, mali uvid u svoj novi, luksuzni dom Novak je već nekoliko puta dao na društvenim mrežama, i to kada je na Instagramu objavljivao fotografije iz Marbelle za vrijeme priprema za turnire.