Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOBAR POTEZ

Blanka Vlašić iznenadila promjenom imidža

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Stigle su ekstenzije

Izvor: Story arhiva

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica Blanka Vlašić nedavno je obznanila da završava svoju karijeru nakon što se dugo borila s ozljedama. Sada se posvetila druženju s obitelji i prijateljima, što prije nije stizala u tolikoj mjeri zbog obaveza koje je imala. Posvetila se i sebi pa je napravila prvi korak i promijenila imidž.

Izvor: Story

Svi smo navikli na Blanku s kraćom kosom ili kosom do ramena, a sada je bivša sportašica ugradila ekstenzije. Ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, ovo joj je bio dobar potez. Njezini pratitelji poručili su kako joj duža kosa odlično pristaje. Njezino novo izdanje 'lajkala' je i bivša manekenka Viktorija Rađa. Osim što je sredila frizuru, Blanka je počela nositi i jaču šminku, a trenirke je zamijenila haljinama. Nakon godina u kojima smo je gledali u sportskom izdanju, ovo je za nju pravo osvježenje.

Podsjetimo, da odlazi u sportsku mirovinu, Blanka je najavila u pismu kojim se oprostila od navijača. 'Ponosna sam na svoju karijeru. Prije svega zahvalna sam Bogu na blagoslovu talenta i okolnostima u kojima je taj talent mogao procvasti. Prijateljima i navijačima koji su vjerovali i skakali zajedno sa mnom. Iako je atletika individualni sport, uvijek sam se osjećala kao dio ekipe, jer nisam skakala samo za sebe. S mirom u srcu, zahvalna na svakom centimetru i svakom pljesku, okrećem novu životnu stranicu', rekla je Vlašić između ostaloga. Javnost je bila upoznata s njezinim ozljedama i oporavkom, no vijest da završava karijeru ipak je mnoge iznenadila. No za Blanku i dalje postoje samo riječi hvale.

Svojedobno je rekla i kako joj je vjera promijenila život te je doživjela obraćenje nakon što je zbog teške ozljede bila nesretna i depresivna. Vjera joj je pomogla i u situaciji kada je pandemija koronavirusa zavladala svijetom i kada mnogima u početku nije bilo lako. Blanka je tada započela trenirati kod kuće, a virtualno se sastajala s fra Antom Vučkovićem. 'No trebamo se boriti protiv tog straha, a naš duhovni život ne treba patiti zbog toga, dapače on čak može i procvjetati. Trebamo se naučiti imati kontinuitet u molitvi. Mislim da se jedna krunica dnevno u obitelji može izmoliti. Krunica, to je naše najjače oružje', rekla je svojedobno Vlašić u razgovoru za Laudato TV.

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije