NIKAD NE BISTE SPOJILI OVO DVOJE 'DIVLJAKA': Malo su gay pa hetero, no Miley Cyrus sinoć nije skidala ruke s Damiana

Miley Cyrus je uživala na modnoj reviji u društvu Damiana Davida.

Profimedia

Čini se da je i Miley Cyrus (28) pala na čari Talijana Damiana Davida (22) koji je sa svojim bendom Maneskin pobijedio ove godine na Eurosongu u Nizozemskoj.

Pjevačica je srela glazbenika na Guccijevoj modnoj reviji u Los Angelesu i nije ga puštala. Fotografi su snimili Miley kako grli Damiana i šapuće mu na uho, a oboje su imali osmijeh od uha do uha, no na trenutke se činilo da je njemu neugodno.

S njima je bila i Victoria De Angelis (21), koja svira bas u bendu, te su svi troje veselo pozirali.

Profimedia 

Brzo su se počele širiti glasine da je Cyrus bacila oko na Talijana, koji je neodoljiv milijunima žena. Pjevačica je poznata po svom turbulentnom ljubavnom životu u kojem je ljubila žene i muškarce.

Započela je 2009. vezu s jednim od najseksi muškaraca na svijetu, Liamom Hemsworthom (31) te su često prekidali i mirili se. U prosincu 2018. su se vjenčali, a osam mjeseci kasnije im je brak propao. Navodno je razlog bio to što je Miley varala glumca sa ženama i muškarcima.

Nakon njega je ljubila blogericu Kaitlynn Carter (33), no to nije dugo trajalo. Imala je i kratku vezu s pjevačem Codyjem Simpsonom (24), koju su započeli u listopadu 2019.

Damiano je zaručen s manekenkom i influencericom Giorgijom Soleri (25), kako su pisali talijanski mediji, a skupa su četiri godine te su svoju ljubav prvo krili od javnosti.

Više fotografija susreta Damiana i Miley te njezinih bivših ljubavi pogledajte u galeriji. 

Profimedia Miley Cyrus s Damianom Davidom i bivšim ljubavima.