Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MA KAKAV DAMIANO: Basistica Maneskina uhvaćena prvi put s djevojkom, ljubile su se na skuteru

Victoria De Angelis, basistica benda Maneskin, privukla je pažnju obožavatelja nakon što je snimljena s misterioznom djevojkom na ulicama Rima

Victoria De Angelis Izvor: Instagram

Victoria De Angelis, basistica benda Maneskin koji je pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu, ima tek 21 godinu, ali i vrlo jasne ideje o tome što želi biti i tko je zapravo ona.

'Prvi put kad sam bila s djevojkom osjećala sam se potpuno dezorijentirano. Danas živim svoju seksualnost na slobodan način', izjavila je basistica.

Prve fotografije Victorie i njezine navodne djevojke objavljene su u talijanskom časopisu Diva e Donna i prikazuju mladu basisticu koja se grli s djevojkom na skuteru u Rimu.

Fotografije su digle puno prašine i skrenule pozornost na ovu prirodnu ljepoticu. Sada su sve oči uprte u nju, a ne više u frontmena benda Damiana Davida za kojim su žene diljem svijeta potpuno poludjele.

Tko je mlada djevojka s kojom se basistica Maneskina grli, zasad nije poznato, no sudeći po poljupcima i zagrljajima, njihova ljubav je itekako čvrsta, pa nije isključena mogućnost da će je Victoria uskoro predstaviti publici, kao i njezin kolega Damiano kada je otkrio da je njegova djevojka Giorgia Soleri.

De Angelis je, inače, odmalena bila svjesna svoje seksualnosti.

'Već sa šest godina nisam mogla tolerirati razliku između muškog i ženskog. Uvijek sam imala jasne stavove o tome što sam i tko sam. Odbijala sam stvari koje su tipično definirane za djecu i svi su me ismijavali kad bih igrala nogomet, nosila samo hlače i odbijala nositi suknje. Kada sam prvi put osjetila privlačnost prema djevojci, bila sam pomalo zbunjena, jer nisam imala hrabrosti prijeći ograničenja koja su nam nametnuta u društvu. Međutim, kad sam pobijedila početnu nesigurnost, počela sam živjeti svoju seksualnost na prirodan i slobodan način', otkrila je Victoria De Angelis u intervjuu za Vanity Fair.

Povezane vijesti

Magazin

Royals