Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IVANA PARADŽIKOVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O NOVOM POSLU: 'Opcija je bila otići u Švicarsku čistiti hotel'

Ivana Paradžiković oglasila se prvi put o poslu nakon što je otišla s Nove TV.

Ivana Paradžiković Izvor: Story arhiva

Bivša voditeljica emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković (40) na Instagramu se dotaknula teme posla prvi put nakon što je raskinula ugovor s Novom TV.

'Prvi put u životu bila sam...nezaposlena.Na burzi. Od svoje 18. ja radim! U počecima i nekoliko poslova paralelno. Dizanje u 5 pa odlazak u tiskaru, popodne televizija, navečer u garderobi na partyjima. Znalo se dogoditi i 48 sati bez sna...samo s posla na posao. S posla na posao. Nakon 18 godina staža, pred svoj 40...ja sam nezaposlena! Srijemica u meni je doživljavala horor života. Odrasla i odgojena u obitelji gdje je rad jedina valuta koja se cijeni i poštuje. Težak, mukotrpan rad. Ništa preko noći i ništa lagano. Treba platiti kredite, treba živjeti, preživjeti...bilo me strah. Priznajem to', napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala u odijelu.

Povezane vijesti

'Čile...piči, ne žali, makar sutra ležali'...u glavi mi se vrtjela rečenica koja me definirala, koju je tata znao izgovarati u teškim vremenima. Jer vremena su bila teška. Pičila sam. Nisam žalila. U igri su bile opcije a, b i c. Opcija c je bila otići kod prijateljice u Švicarsku čistiti hotel. Par mjeseci dok ne smislim što ću. Svaki posao je posao. Raditi nije sramota. Ali, život je opet bio dobar prema meni. Danas je dan kada slavim. Upravo sam potpisala ugovor sa Zavodom za zapošljavanje.Na temelju poslovnog plana država mi je odlučila dati vjetar u leđa, pogurati me da si nabavim opremu, da mogu raditi ono što volim, ono što najbolje znam! U cijeloj toj birokratskoj zavrzlami, administraciji, formularima i dokumentima... Upoznala sam masu divnih ljudi; ljudi koji su me pomagali savjetom, ohrabrenjima. Svi oni čine sustav. Sustav koji tako često kritiziramo, gazimo, a gotovo nikad ne hvalimo', dodala je novinarka.

'Danas, kada slavim novi početak, želim zahvaliti svim tim ljudima na šalterima, prvoj liniji naše frustracije, adresama koje uglavnom dobiju sve najlošije od nas. Hvala vam. I hvala ti, živote. Stari bi bio ponosan. Ja i moja nova torba simboličnog imena. Šokica. Spremne smo', zaključila je Paradžiković.

Inače, nakon što je otišla s Nove TV, počelo se šuškati o tome da je dobila posao na novom regionalnom televizijskom kanalu. Očekivalo se da će ime i koncept biti predstavljeni na Weekend Media Festivalu prošlog vikenda, no to se nije dogodilo.

'Kada bude vrijeme za izjave, rado ću je dati', rekla je Ivana ranije za Slobodnu Dalmaciju.

Povezane vijesti

Magazin

Royals