Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OGLASILA SE

Ivana Paradžiković: 'Vrijeme je za nove profesionalne izazove'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Od samih je početaka bila dio tima emisije Provjereno

Izvor: Dražen Kokorić

Voditeljica i urednica emisije Provjereno, Ivana Paradžiković, u srijedu se nakon glasina kako već tjednima nije vodila spomenutu emisiju oglasila za Dnevnik.hr. 'Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali.

Ivana Paradžiković Izvor: Dražen Kokorić

'Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade. Želimo joj sve najbolje. Provjereno kao jedan od najjačih aduta Nove TV nastavlja dalje istim tempom, pod vodstvom dugogodišnjeg reportera Mate Barišića i s reporterkom Emom Branicom u voditeljskoj ulozi', izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

Godine 2009. Ivana je postala voditeljica 'Provjerenog', a godinu dana kasnije i urednica. Često je isticala kako joj je to velika čast, ali i odgovornost. Emisiju Provjereno u posljednje je dvije godine napustilo nekoliko novinara. među kojima su Kristian Došen, Maruša Stamać, Kristina Čorak, Ivan Čorkalo i Matina Tenžera. Inače, Ivana Paradžiković na Novu TV je stigla 2003. godine kada je radila kao novinarka u informativnom programu. Obavljala je razne vrste poslova, od novinarstva, pisanja scenarija do produkcije.

Dugogodišnji i nagrađivani reporter emisije Provjereno, Mato Barišić, postaje urednik emisije.. Od prvog dana je član redakcije Provjereno, istraživao je najrazličitije teme i svojim istančanim novinarskim stilom doprinio uvelike uspjehu emisije. Ema Branica, reporterka prepoznatljiva po hrabrosti i odvažnosti, nastavit će snimati priloge ali će i voditeljskom ulogom sudjelovati u stvaranju emisije Provjereno.

Najčitanije

Najnovije