Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ivana Paradžiković o strahu koji je proživjela: 'S druge strane muk'

Autor N.R.
Autor N.R.

Prepričala je, kako ju naziva, 'avanturu života'

Izvor: Story arhiva

Zvijezda emisije 'Provjereno', Ivana Paradžiković je svoje slobodno vrijeme odlučila iskoristit za uživanje šumom. Ovog se jutra na društvenim mrežama javila kako bi prepričala što joj se dogodilo. Nešto što je trebala biti lagana šetnja šumom, pretvorila se u pravu avanturu života. S još dvije osobe i dva psa šetala je šumom kod planinarskog doma Jankovac, koji se nalazi u sklopu Parka prirode Papuk - i izgubila se.

ivana paradžiković Izvor: Instagram

'Dobra večer. Ja sam Ivana Paradžiković. Izgubila sam se u šumi iznad planinarskog doma Jankovac'. S druge strane muk, pa onda: 'Je li vi mene zezate? - 'Nažalost, ne snimam i ne šalim se. Imam šest posto baterije. Nas je troje s dva psa', započela je prepričavati što joj se dogodilo. Iako je u tom trenutku osjetila ogroman strah, sada to iskustvo gleda kao životnu avanturu. 

Povezane vijesti

Ubrzo nakon poziva, HGSS je stigao u pomoć. 'Nakon dva sata spazili smo rotirke', opisala je trenutak u kojem su bili spašeni. Ono zbog čega je podijelila ovu priču je žena imena Mirka, koju Ivana zna još iz 1991. godine, kada ju je Mirka s obitelji spasila na dan pada Vukovara. 'Ja sam svoju lekciju naučila, nikada više neću podcijeniti šumu', zaključila je Ivana i iznenadila pratitelje. 

Izvor: Story arhiva

'Naježila sam se', napisala joj je jedna, dok je druga priznala da se rasplakala do jecaja. Njezinom kolegi Tomislavu Jelinčiću se priča toliko svidjela da ju je pitao kada će snimiti dokumentarac o tome. Iako je izazvala mnogo pažnje na društvenim mrežama, svi su, baš kao i ona, sretni što je sve prošlo u najboljem redu. 

Izbor Urednika

Royals