Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Za Ivanu Paradžiković krenulo izazovno razdoblje

Autor N.R.
Autor N.R.

Sve se mijenja

Izvor: Nova TV

Da se s koronavirusom ne treba zezati, sada su potvrdili i reporteri emisije Provjereno, na čelu s Ivanom Paradžiković. Kako su napisali na svom Facebook profilu, dvoje iz njihovog tima je zaraženo virusom COVID-19, zbog čega su svi u samoizolaciji. Kako su istaknuli, odgovornost im je na prvom mjestu pa će se tako sljedeća dva tjedna javljati iz vlastitih domova. 

'Dobra večer, ja sam Ivana Paradžiković, a vi gledate Provjereno. Već 13 godina svakoga četvrtka ulazim u vaše domove, red bi bio da i ja vas pozovem u goste. Pa... Dobrodošli u moj dom. Iz njega vam se javljam jer je cijela redakcija završila u samoizolaciji. Kolegica Ana Malbaša i naš producent Domagoj Grbeš pozitivni su na COVID-19, pa smo svi - odgovorni kakvi jesmo - ostali doma. Njih dvoje će, nadamo se biti dobro. A mi smo doskočili situaciji u kojoj smo se našli i uspjeli odraditi svoj posao', stoji u spomenutoj objavi. 

Povezane vijesti

Ista je objava izazvala lavinu komentara na Facebooku. Dok su im mnogi poželjeli brz povratak u redakciju, neki su se požalili kako kod njih nije bila ista situacija. 'Pa i moj kolega je bio pozitivan.... Međutim, niti ja, niti ostale kolege nismo bili u izolaciji. Znate, mi smo morali raditi. Proizvodnja ne smije trpjeti', komentar je koji je dobio reakciju spomenute emisije.

'Ako niste shvatili, i mi smo morali raditi! I vjerujte, nije bilo lako. Ubili smo se od posla i stresa. Ali drago nam je jer se to na emisiji nije primijetilo. To se zove profesionalnost', napisali su i zaključili raspravu. Neki su komentirali kako će im ovo vrijeme doći kao dobar odmor. 

Ubili smo se od posla i stresa

Inače, Ivana je tijekom posljednjih nekoliko mjeseci pokazala da vrijeme kod kuće ne treba biti dosadno. Naime, kao i mnogi, postala je sam svoj majstor pa je obojila ormar, koji joj sada krasi dom. Također, dobila je nedavno i Rektorovu nagradu, zbog čega je posebno ponosna. Pozitivna kao i uvijek, vjeruje i da će iz ove situacije cijela ekipa izaći samo jača. 

Izbor Urednika

Royals