20 GODINA MLAĐA I NJEMU SLAĐA: Zbog nje je striptizeti slomio srce, a ona je mislila da će je odvesti do oltara

Nekadašnji boksač Floyd Mayweather na košarkašku je utakmicu stigao s novom djevojkom Galienne Nabila, a upravo je zbog nje ostavio bivšu.

Profimedia

Bivši američki boksač, 44-godišnji Floyd Mayweather, sa svojom je djevojkom Galienne Nabila iz prvih redova pratio utakmicu između Houston Rocketsa i Los Angeles Lakersa.

Ova je 24-godišnja manekenka blistala u crnoj kombinaciji kožnih hlača i topa s izrazito istaknutim dekolteom što je uskladila uz sandale s remenčićima, a bivšeg je boksača osvojila ljetos kada su viđeni zajedno u New Yorku.

Iako je Floyd tada još uvijek bio u vezi s 29-godišnjom striptizetom Annom Monroe, brzo je postalo jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj. Blizak izvor bivšem paru čak je svojevremeno tvrdio da je Anna mislila kako će je Floyd odvesti do oltara te da će zajedno osnovati obitelj, ali nakon procurenih paparazzo fotki s Galienne, nije htjela za njega više niti čuti.

Profimedia 

'Anna je shrvana. Osjeća se kao da mu je dala sve. Nakon što je vidjela slike ne želi više imati posla s njim. Čak ga je nazvala skitnicom i optužila ga da se uvijek družio s drugim ženama iza njezinih leđa', izjavio je tada izvor za The Sun.

Zanimljivo je kako je Anna, na samim počecima njihove veze, htjela javnosti prikazati da ju je bivši boksač zaručio. Naime, na Instagramu je tada pokazala prsten s ogromnim dijamantom, a onda je izvor blizak paru potvrdio da se radi o zarukama. Ipak, nakon prekida, Floyd je rekao i svoju stranu priče. 

'Nisam zaručen i nisam nikad bio ni zaručen ni oženjen, sve su to samo glasine i laži', napisao je Mayweather odbivši davati komentare medijima. 

Tko zna, možda lijepa Galienne upravo bude ona prava, a kako su izgledali na utakmici, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Floyd Mayweather i Galienne Nabila