Kristen Stewart uskoro čeka vjenčanje s dugogodišnjom partnericom Dylan Meyer, no nekad je bila djevojka miljenika Roberta Pattinsona.

'Vjenčat ćemo se, stvarno ćemo to učiniti. Htjela sam da me baš ona zaprosi pa mislim da sam vrlo jasno to rekla i Dylan je to učinila', ispričala je ushićena glumica nakon prosidbe.

Kristen Stewart i Dylan Meyer
Profimedia 

Vijest o zarukama dolazi tri godine nakon što je Stewart izjavila da ne može dočekati da je partnerica zaprosi i to samo nakon tri mjeseca veze.

'Želim biti razumna u vezi s tim, ali mislim da se dobre stvari događaju brzo', poručila je tada. Inače, njih dvije su se upoznale prije osam godina, ali su se ponovno spojile 2019. godine na zabavi zajedničkog prijatelja.

Inače, glumicu javnost najviše pamti po ulozi Belle Swan u 'Sumrak' sagi. Upravo je tada upoznala glumca Roberta Pattinsona s kojim je od 2009. do 2012. godine bila u vezi. Par je veoma brzo postao omiljena holivudska senzacija, ali sve se raspalo kada su glumicu paparazzi uslikali s redateljem Rupertom Sandersom koji je u to vrijeme bio u braku, ali i od Stewart stariji 19 godina.

Ove godine 'obilježava se 11. godišnjica' od tog trenutka.

Pattison i ona su tada prekinuli, ponovno prohodali, ali onda za sva vremena rekli zbogom 2013. godine. Te su je fotografije preljuba stavile na prvo mjesto omraženih javnih ličnosti, pogotovo zato što su svi mislili da će s kolegom sa seta stići i do oltara. Iako je priznala da joj je on bio prva i velika ljubav, izgleda da je, na žalost brojnih obožavatelja, bila osuđena na propast. 

Nakon toga se krenula viđati sa ženama, a upravo će jednoj uskoro reći sudbonosno 'da'. 

Fotografije glumice i 19 godina starijeg redatelja koje su te 2012. godine obišle svijet, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Kristen Stewart i njezini ljubavni partneri