Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BILA JE KONOBARICA, A ONDA JE ZALUDJELA ARAPSKOG MOĆNIKA: Oženio ju je nakon 7 dana, a tada se saznala i grozna istina

Bjeloruskinja Natalija mislila je kako joj je pala sjekira u med zbog udaje za šeika, no prevarila se.

 šeik Izvor: Profimedia

Natalija Alijeva bila je skromna i lijepa djevojka iz Bjelorusije kada je upoznala arapskog princa.

Nakon samo sedam dana poznanstva on ju je odlučio oženiti, a iako se mnogima na prvi pogled njezina priča učinila poput one o ‘Pepeljuzi’, zapravo je prava istina bila daleko od idilične bajke.

Cijela priča je započela 2007. kada je Natalija radila kao konobarica u hotelu u Minsku. Tog dana se u Bjelorusiji održavalo natjecanje u streljaštvu, a koje je došao pogledati i šeik Said bin Maktoum al Maktoum, a koji je jedan od najbogatijih ljudi Ujedinjenih Arapskih Emirata. Lijepu Nataliju, zanosnu brinetu velikih očiju, šeik je odmah uočio i odlučio učiniti svojom ženom.

Ljubav je planula momentalno, a Nataliji se isprva činilo kako živi svoj san. No, ubrzo je postalo jasno kako je njezin životni slučaj primjer one uzrečice – ‘pazi što želiš da ti se ne bi ostvarilo’.

Natalija je bila konobarica koja je osvojila srce šeika
Izvor: You Tube

Već nakon tjedan dana od trenutka upoznavanja šeik je oženio Nataliju, a prije samog vjenčanja tražio je dopuštenje njezina oca da ju oženi. Obitelj je bila oduševljena prijedlogom, no ispostavilo se kako su kći poslali u pakao, a ne u raj.

Par je otišao živjeti u Dubai, a Natalija je počela živjeti u vili od preko 1000 soba i sa skoro 300 kupaonica, a dobila je i garderobe krcate dizajnerskom odjećom i privatne vozače. No, kada se udala za šeika Natalija ipak nije znala jednu bitnu stvar – ona mu je bila druga žena.

Povezane vijesti

Tu je informaciju šeik njoj prešutio, a ona je ostala zgrožena činjenicom da će morati dijeliti supruga s još jednom ženom. Ipak, nije imala izbora te se morala priviknuti na situaciju ako je željela zadržati život okupan luksuzom.

Tako je rodila šeiku sina te promijenila ime u Ajša al Maktum. S vremenom je njezin odnos sa suprugom sve više propadao i urušavao se, a poseban problem u odnosu predstavljale su im kulturološke razlike. Naime, Natalija se nije mogla pomiriti s činjenicom da u zemlji u koju je došla žene nemaju pravo glasa i da su građani drugog reda.

Sukobi sa šeikom doveli su do toga da je on 2015. oženio i treću ženu, a stvari u obitelji za Nataliju su postali još gori. Rodila je i kćerkicu, a sina joj je šeik oduzeo kako ne bi na njega svojim razmišljanjima I mentalitetom negativno utjecala. Iako i dalje živi u zlatnom kavezu od palače, Natalija je odsječena od obitelji i živi praktički sama sa svojom kćeri.

Definitivna pouka njezine životne i ljubavne priče je ta da nije zlato sve što sja.

Još fotografija žena koje su uspjele zaludjeti arapske moćnike pronađite u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image