Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽIVJELA JE U NEZAMISLIVOM SIROMAŠTVU, A UDALA SE ZA ŠEIKA: Ima milijarde, no rođendan je skromno proslavila u Srbiji

Jelena Bin Drai došla je u rodnu Srbiju gdje je proslavila svoj 43. rođendan.

 Jelena Bin Drai je 13 godina u braku sa šeikom Izvor: Instagram

Bivša Miss Jugoslavije i jedna od najbogatijih Srpkinja, Jelena Bin Drai 13 je godina u braku sa šeikom Saeedom Bin Draijem, a zli jezici su im nekada predviđali brzi kraj.

Par je dokazao svima suprotno i uživaju u zajedničkom životu te je Jelena doputovala u rodnu Srbiju gdje je odlučila proslaviti svoj 43. rođendan. Kako pišu srpski mediji, okupila je prijatelje na imanju u Vojvodini, a blistala je od sreće na fotografijama koje su oni podijelili.

Mnogima je upao u oči detalj da je skromno proslavila rođendan s obzirom da se bogatstvo njezina supruga procjenjuje na dvije milijarde dolara. Par se nikada ne ističe svojim stilom odijevanja ni ponašanja zbog čega dobivaju pohvale.

Inače, Jelena i šeik su u srpnju prošle godine dobili sina Rashida pa su tako njihova kći Asya i sinovi Hilal i Hamdan dobili pojačanje. Žive u luksuznoj kući u Dubaiju koja se nalazi na samoj plaži, a u dvorištu imaju i bazen.

Jelena vodi život iz snova zbog čega joj mnogi zavide i bori se s ružnim komentarima okoline. 'Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla', istaknula je svojedobno.

Osvrnula se i na komentare da živi u haremu. 'Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vrijeme ove pandemije ne moram trpjeti i gledati svaki dan', našalila se Jelena koja je rođena kao Jelena Jakovljević u mjestu Žabalj nedaleko od Novog Sada.

 Jelena Bin Drai i Saeed Bin Drai imaju četvero djece Izvor: Instagram

Poznata je postala kad je 1998. proglašena za Miss Jugoslavije, Miss fotogeničnosti i Miss interneta. Tada je ušla u povijest osvojivši tri od pet titula na jednom izboru ljepote.

Jednom je prilikom na Instagramu ispričala da je u to vrijeme njena obitelj bila vrlo siromašna te da je u publici bio samo njen otac jer si nisu mogli priuštiti da plate ulaznicu za majku i brata.

Više Jeleninih fotografija pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image