UHVAĆENA U TRENUTKU SLABOSTI: Katie skriva od kćeri da se vratila lošoj navici nakon 16 godina

Katie Holmes se vratila starom poroku kojeg se odrekla zbog kćeri Suri još prije 16 godina.

Profimedia

Katie Holmes (42) očito proživljava teške trenutke jer kako drukčije objasniti da se vratila svom starom poroku.

Naime, glumica se još prije 16 godina odrekla cigareta dok je bila trudna i nosila svoju kćerkicu, danas 15-godišnju Suri. Kako pišu strani mediji, Katie se upravo od svoje jedinice skrivala dok je pušila, ali budno oko paparazza ju je uhvatilo dok je stajala na ulici u gradskoj četvrti Mahattan u New Yorku gdje stanuje.

Profimedia 

U opuštenom, sportskom izdanju, koje neki nazivaju i neurednim, te s kapom na glavi, Holmes je uživala u svojoj staroj ovisnosti. Inače, glumica se proslavila 1998. u seriji 'Dawson's Creek', a pod povećalo javnosti je još više došla svojom ljubavlju s Tomom Cruiseom (59).

Tom i Katie su dobili kćer Suri 18. travnja 2006. te su se sedam mjeseci kasnije vjenčali. Činilo se da Suri ima život iz bajke dok je odrastala kao dijete popularnog i naoko skladnog para.

No onda su se njezini roditelji razveli 2012., a u javnost je procurilo da je njihov brak uništila Tomova scijentološka vjera kojoj je sve podredio u životu. Holmes to nije mogla podnijeti i nije željela biti dio kontroverznog kulta kao što to nije htjela ni nekadašnja Cruiseova supruga Nicole Kidman.

Profimedia 

Navodno je glumica strahovala za sebe i kćer zbog čega je donijela odluku o razvodu, a glumac se nakon toga udaljio od Suri. Kako su ispričali izvori bliski bivšem paru, Tom je prekinuo skoro svaku komunikaciju s kćeri zbog pravila scijentologije. Naime, Suri nije članica kulta pa su mu rekli da ne bi trebao komunicirati s njom.

Svojedobno je procurila informacija da je Cruise sve te silne godine slao pisma kćeri, koje joj Katie nije htjela pokazati. No ona ih je sama našla i poželjela komunicirati s ocem. Ipak, to nikad nije potvrđeno jer bivši supružnici ne pričaju o svom privatnom životu.

Javnost posljednjih godina žali Suri jer je se Tom tako lako odrekao i nije ju vidio sedam godina, no u isto vrijeme ističu da ima majku Katie, koja joj je potpuno posvećena i često ih se može vidjeti skupa. Žive u stanu u New Yorku gdje tinejdžerica ide u srednju školu, a teško je ne primijetiti da majka i kći jako nalikuju jedna drugoj.

Koliko se Suri promijenila kroz godine, pogledajte u galeriji.

Profimedia Odrastanje Suri Cruise