Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREKINULI KATIE HOLMES I TALIJAN? 'Koristio ju je za slavu'

Nakon početnog zanosa i sreće, glumici su do glave došli savjeti prijatelja

 Izvor: Profimedia

Holivudska glumica, 42-godišnja Katie Holmes, navodno je odlučila prekinuti svoju jednogodišnju vezu s talijanskim kuharom, 33-godišnjim Emiliom Vitolom Juniorom, inače nasljednikom njujorškog restorana Emilio's Ballato. Od navoda kako su sve bliže oltaru, preko toga da im je romansa pod velikim upitnikom jer je Katie kći Suri trenutno prioritet, da bi u konačnici dospjeli do prekida kojeg je zatražila Holmes, nekadašnja supruga Toma Cruisea s kojim ima 15-godišnju kći.

Katie Holmes Izvor: Profimedia

'Katie je odlučila prekinuti nakon što je stekla loš predosjećaj o njihovoj vezi. Činilo joj se da se ne slažu dobro, pa se odlučila povući. Čak se počela pitati ima li Emilio skrivene motive u toj vezi. U početku su je prijatelji upozoravali da je Emilio koristi samo za slavu. Zaslijepila ju je ljubav i odbijala je slušati prijateljske savjete, ali kad je faza prvih leptirića u trbuhu završila, počela se preispitivati jesu li oni zapravo cijelo vrijeme bili u pravu', otkrio je neimenovani izvor za In Touch Weekly.

Katie Holmes i Suri Cruise Izvor: Profimedia

Kuhar navodno prekid ne prihvaća olako. Premda je u vezu s Katie ušao dok je još uvijek bio zaručen s partnericom Rachel Emmons, izgleda kako se ipak zaljubio u Holmes i nada se da će njih dvoje uspjeti prebroditi tu krizu kako bi mogli nastaviti gdje su stali sa svojim odnosom.

Povezane vijesti

Tvrdnje tabloida zasad još nisu potvrđene. Neki mediji navode da ih se ne viđa zajedno u javnosti u posljednje vrijeme samo zato što su oboje okupirani poslovnim obavezama. Glumica trenutno snima novi projekt ‘The Watergate Girl’, dok Vitolo pomaže ocu u obiteljskom restoranu.

Magazin

Royals