'TI I MUŽ IZGLEDATE KAO TETKA I NEĆAK': Marijana Mikulić pokazala pogrdnu poruku koju je dobila

Glumica Marijana Mikulić javno je pokazala kakvu je poruku dobila u inbox i zbog čega je se proziva.

Instagram

Glumica Marijana Mikulić na Instagramu je pokazala kakvu je poruku dobila od jedne hejterice koja ju je prozvala, sudeći po tekstu, zbog njenog porijekla.

'Problem je i to kako smo se moj muž i ja upoznali i gdje radimo', napisala je Marijana uz poruku.

'Koliko zagrebačke djece s Ekonomskog fakulteta može dobiti posao u državnim firmama? Naravno da ne može jer je sve rezervirano za vaše zemljake', počinje poruka.

Instagram 

Zatim je opširno podijelila svoje frustracije.

''Kaže meni bivši kolega s posla kako je razgovarao s profesoricom s faksa, koliko su Zagrepčani grozni i nepristupačni. A ja njemu: 'Marko ti si za diplomski dobio limuzinu, uz stan na dobroj adresi koji već imaš, a ja sam svojoj kćeri jedva skucala za briljantni prsten. A dijete mi je treća generacija u Zagrebu. Djed joj je bio doktor, a baka profesorica. Bilo bi interesantno vidjeti porijeklo profesora na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu', nastavila je.

'Prosto rečeno, ne s***** više, Marijana sa svojim forama. Bitno je da ste vi na svadbi vidjeli svog muža rekli: 'Taj će biti moj'. Izgledate kao tetka i nećak', zaključila je.

Inače, Marijanin suprug Josip Mikulić pročelnik je katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Oboje su porijeklom iz Širokog Brijega.

Glumica redovito na društvenim mrežama dijeli razne situacije iz privatnog života, a pritom nerijetko bez dlake na jeziku odgovara hejterima. Nedavno se tako osvrnula na 'savršene žene' na društvenim mrežama i njihove neželjene savjete.

Marijana puno pozornosti na društvenim mrežama privlači i pišući o najmlađem sinčiću Jakovu koji ima poteškoće u razvoju zbog čega se također često nalazila na meti dušobrižnika.